Νέα συνεργασία της Ζegetron με την Οlympus

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 15:20
Νέα συνεργασία της Ζegetron με την Οlympus
Η εταιρία Zegetron S.A, που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Olympus, και την ανάληψη, από 1/4/2015 της επίσημης αντιπροσώπευσης και αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Ιmaging του Ιαπωνικού οίκου προϊόντων τεχνολογίας.

Η Olympus είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (ιατρικών ,καταναλωτικών κλπ) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται φωτογραφικές μηχανές, φακοί και λοιπά προϊόντα imaging.

Η εταιρία Zegetron A.E δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, storage,gaming & imaging για περισσότερο από 23 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας και διανέμοντας προϊόντα σημαντικών διεθνών οίκων όπως των SEGA, Warner Bros., Konami, Razer, Silicon Power κλπ.

Από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 η Zegetron A.E θα παρουσιάσει στα κανάλια διανομής (καταστήματα-πολυκαταστήματα τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών καθώς επίσης και φωτογραφικά καταστήματα) τα προϊόντα Olympus και φιλοδοξεί να αυξήσει τα μερίδια και τις ποιοτικές υπηρεσίες της στην αγορά.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 15:21