Η εταιρία Zegetron S.A, που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Olympus, και την ανάληψη, από 1/4/2015 της επίσημης αντιπροσώπευσης και αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Ιmaging του Ιαπωνικού οίκου προϊόντων τεχνολογίας.

Η Olympus είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (ιατρικών ,καταναλωτικών κλπ) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται φωτογραφικές μηχανές, φακοί και λοιπά προϊόντα imaging.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία Zegetron A.E δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, storage,gaming & imaging για περισσότερο από 23 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας και διανέμοντας προϊόντα σημαντικών διεθνών οίκων όπως των SEGA, Warner Bros., Konami, Razer, Silicon Power κλπ.

Από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 η Zegetron A.E θα παρουσιάσει στα κανάλια διανομής (καταστήματα-πολυκαταστήματα τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών καθώς επίσης και φωτογραφικά καταστήματα) τα προϊόντα Olympus και φιλοδοξεί να αυξήσει τα μερίδια και τις ποιοτικές υπηρεσίες της στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης