«Mαμά και μπαμπά μεγάλωσα, θέλω laptop» είναι μία φράση που ακούγεται από τους μικρούς μαθητές, αφού η τεχνολογία είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητα όλων, ακόμα και για τη μάθηση, εύκολη και διασκεδαστική! Ο Κωτσόβολος βρίσκεται στο πλευρό των νέων μαθητών και των γονιών τους και υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μία μοναδική προσφορά. Με κάθε αγορά laptop, desktop, εκτυπωτών, περιφερειακών pc και αναλώσιμων προσφέρει τα σχολικά τους είδη και όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, με αγορές των παραπάνω ειδών από τα καταστήματα Κωτσόβολος, άνω των 299€, προσφέρεται δωροεπιταγή αξίας 30€ για τα MAX STORES και maxstores.gr. Ενώ, με αγορές από τα MAX Stores, άνω των €99, δίνεται δωροεπιταγή αξίας €20 για τα καταστήματα Κωτσόβολος. Φέτος, γονείς και μαθητές μπορούν να αναζητήσουν το laptop της αρεσκείας τους μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, χωρίς να συμβιβαστούν για τη σχολική τσάντα ή τον υπόλοιπο εξοπλισμό για μία ξέγνοιαστη σχολική χρονιά.   

Το παιδί μεγάλωσε και ζητάει ακόμα περισσότερα; Όταν οι ανάγκες αφορούν προϊόντα τεχνολογίας επισκεφτείτε ένα από τα 93 φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, αλλά και το kotsovolos.gr, και βρείτε ό,τι νεότερο κυκλοφορεί, ακόμα και με ευκολίες πληρωμής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης