Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: το laptop HP 15-g200nv για εργασία και διασκέδαση μόνο 369€!

Εξοπλισμένο με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM, για να χρησιμοποιείς παράλληλα προγράμματα και να έχεις ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα χωρίς κανένα πρόβλημα, το laptop HP 15-g200nv διαθέτει και σκληρό δίσκο 500 GB για να αποθηκεύσεις όλα τα αρχεία σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον με την κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 8570M με αποκλειστική μνήμη 1 GB για ανεμπόδιστη αναπαραγωγή multimedia, το HP 15-g200nv με οθόνη 15,6’’ είναι ένα ευέλικτο laptop, ικανό να καλύψει τις ανάγκες του μέσου χρήστη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα το βρεις στα Public από 449€, τώρα μόνο με 369€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης.

Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος για το νέο σου laptop»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης