Στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο του E-Commerce στην Ελλάδα και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες, η Mastercard αλλάζει τα δεδομένα του e-shopping, με την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών MasterpassΤΜ.

Τώρα, οι online αγορές γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και ολοκληρώνονται σε μικρότερο χρόνο, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard. Αποθηκεύοντας όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις σας στο ψηφιακό πορτοφόλι της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξετε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard κάνει το online checkout μία ξεχωριστή εμπειρία για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα έχετε έναν ακόμη λόγο για να ανακαλύψετε αυτή τη νέα εμπειρία online πληρωμών!
Από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, για κάθε αγορά άνω των €10 με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard® μέσω MasterpassΤΜ, σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shops με το σήμα MasterpassΤΜ, κερδίζετε €5 επιστροφή!

Επισκεφθείτε τα e-shops των: Πλαίσιο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellas Direct ή οποιοδήποτε άλλο από τα online καταστήματα με το σήμα Masterpass ΤΜ, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κάρτα Mastercard® για την πληρωμή και απολαύστε αυτό το ξεχωριστό προνόμιο, για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και τις καθημερινές αγορές σας. Αγοράστε αυτό που θέλετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, με το κινητό, το tablet, το PC και κάθε συνδεδεμένη συσκευή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Masterpass είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερους από 6.000 online εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, προφέροντας γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες στους καταναλωτές, ενώ διατίθεται σε 360.000 εμπόρους και 41 χώρες, ανά τον κόσμο. Επιπλέον, τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά wallets που βασίζονται στην υπηρεσία Masterpass, είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, σε desktop και mobile app εκδόσεις: το “my Alpha wallet” από την Alpha Bank και το Eurobank Masterpass από την Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του MasterpassΤΜ για τις αγορές σας σε χιλιάδες e-shops, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Κάντε την εγγραφή σας στο ψηφιακό wallet της επιλογής σας και απολαύστε τις online αγορές σας με ασφάλεια και άνεση, με μερικά μόνο κλικ στη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης