Πολλά από τα αγαπημένα μέρη όπου συχνάζουμε – στην πλειοψηφία τους μικρές, τοπικές επιχειρήσεις – προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Λιγότερα καθίσματα ισοδυναμούν με μειωμένη κατανάλωση, που αναλογεί σε περιορισμένα έσοδα. Οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό, οι αγαπημένοι μας chef και bartenders δεν μπορούν να ελπίζουν στη μαζική μας προσέλευση. Προέχει, άλλωστε, η υγεία όλων μας.  

Με τη δική μας όμως κινητοποίηση και τη νέα πρωτοβουλία Save One Seat, μπορούμε να δώσουμε ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και να ενισχύσουμε τη ρευστότητα στον κλάδο του Ho.Re.Ca! Το Save One Seat, ξεκίνησε από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Shapers, μία πρωτοβουλία του World Economic Forum Global Shapers, όπου μια κοινότητα νέων έθεσε ως στόχο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα του Save One Seat είναι απλή: μέσω της πλατφόρμας gr.saveoneseat.com, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ενέργειας, τα εγγεγραμμένα καταστήματα προσφέρουν Save One Seat Vouchers στους καταναλωτές που επιθυμούν να κλείσουν μια «θέση», εκμεταλλευόμενοι με μια από τις προσφορές της πλατφόρμας.  

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που καλύπτει κάθε στιγμή της ημέρας, είδε στην ιδέα αυτή μια μεγάλη ευκαιρία για να υποστηρίξει το σύνολο του κλάδου. Με την υποστήριξη της εταιρείας η Ελλάδα είναι μία από τις 3 χώρες παγκοσμίως που εγκαινιάζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όλοι όσοι θέλουμε να  στηρίξουμε το στέκι μας, μπορούμε να επισκεφτούμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να διαλέξουμε μια από τις διαθέσιμες προσφορές, να αγοράσουμε το Save One Seat Voucher της αρεσκείας μας, και να το εξαργυρώσουμε μέσα σε διάστημα 12 μηνών, χρησιμοποιώντας το είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Παράλληλα, η Coca-Cola Τρια Έψιλον μέσω της πλατφόρμας προσφέρει στους καταναλωτές ειδικά διαμορφωμένες All Day Cheers&Offers προσφορές πάνω στο χαρτοφυλάκιο των αναψυκτικών και ποτών που διαθέτει. 

Με κάθε συμμετοχή, επωφελούμαστε διπλά: Αφενός βοηθάμε το αγαπημένο μας κατάστημα να ενισχύσει άμεσα την ρευστότητά του, αφετέρου μας επιβραβεύει με μοναδικές προσφορές! 

Το όφελος δεν σταματά εδώ! Για κάθε αγορά One Seat Voucher, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δωρίζει 1 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μέτρον Άριστον», ο οποίος υποστηρίζει τους εργαζόμενους των καταστημάτων μέσω του “Tip The Waiter”, δίνοντάς μας άλλο ένα λόγο, να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία.  

Μην περιμένεις, λοιπόν, ούτε λεπτό: Μπες gr.saveoneseat.com για να προγραμματίσεις την επόμενη έξοδό σου, «κράτησε θέση» στο αγαπημένο σου στέκι και βοήθησέ το να παραμείνει ζωντανό! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης