Εντυπωσιακό είναι το νέο τριώροφο κατάστημα 3.300 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 448) που δημιούργησε η Κωτσόβολος. Ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της αγοραστικής εμπειρίας και να ανεβάσει ψηλά τον πήχυ. Στοχεύοντας πάντα στο να κάνει τη ζωή των πελατών της καλύτερη. Η Κωτσόβολος δημιούργησε αυτό το νέο flagship κατάστημα που είναι υπερσύγχρονο με κορυφαία αρχιτεκτονική και αισθητική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κάθε όροφος του νέου καταστήματος έχει ειδικά corners για ξεχωριστές εμπειρίες αγοράς. Υπηρεσίες: Pay Express, Cashdro (μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών) και Scan & Go, όπου με ένα απλό scan το προϊόν εμφανίζεται στο καλάθι και ο πελάτης το αγοράζει από το κινητό του στη στιγμή, με άμεση παραλαβή από το Quick Point, για παραλαβές εντός και εκτός καταστήματος. Το κατάστημα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, ενώ παρέχονται 120 θέσεις parking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα τεχνολογίας

Το ισόγειο του καταστήματος είναι αφιερωμένο σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη gaming area των καταστημάτων Κωτσόβολος. Συγκεκριμένα, είναι διαμορφωμένο ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει ειδικό σημείο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση με πολλές επιλογές ποδηλάτων και πατινιών για βιώσιμη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Περιλαμβάνεται μεγάλη έκθεση τηλεοράσεων όπου μπορεί ο πελάτης να συγκρίνει τις διαφορετικές οθόνες.

Service Point σημείο με Kplus. Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κωτσόβολος και το Fix & Go είναι εδώ, ώστε ο επισκέπτης να επισκευάσει το smartphone, το laptop ή το desktop του, σε μόλις μία ώρα, αναβαθμίζοντας την εξυπηρέτηση. Για όσους επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, διαθέτει και ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών.

Sound Shower corner /Noise cancellation – για να δοκιμάσει ο πελάτης τον ήχο των ακουστικών.

Smart Home με έξυπνες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας, έξυπνες, οικονομικές λύσεις που βοηθούν στην καθημερινότητα.

Cooking & Coffee Experience

Στον πρώτο όροφο έχει διαμορφωθεί ένα Cooking & Coffee Experience area όπου o πελάτης νιώθει «σαν το σπίτι του». Συγκεκριμένα, ο εν λόγω όροφος διαθέτει:

Eιδικά διαμορφωμένους χώρους για μια μοναδική Cooking & Coffee experience, δοκιμάζοντας νέες καφετιέρες και απολαμβάνοντας τον καφέ σε έναν άνετο χώρο.

Μέσω tablet μπορείς να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών κουζινομηχανών.

Και να δοκιμάσεις μια μεγάλη γκάμα οικιακών συσκευών (σίδερα, σκούπες, ρομποτικές σκούπες τελευταίας τεχνολογίας) .

Χώρους φόρτισης – ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την περιήγηση χωρίς να ανησυχεί, καθώς μπορεί να φορτίσει τη συσκευή του και να την κλειδώσει όσο αγοράζει.

Λευκές οικιακές συσκευές

Στον δεύτερο όροφο η εταιρεία Κωτσόβολος έχει διαμορφώσει για τον πελάτη μια πλούσια συλλογή από λευκές, οικιακές συσκευές. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω όροφος διαθέτει:

Πλούσια συλλογή από λευκές οικιακές ελεύθερες και εντοιχισμένες συσκευές.

Μεγάλη έκθεση απορροφητήρων.

Γωνιά «Κουζίνα από την αρχή», όπου οι πελάτες σχεδιάζουν με τη βοήθεια των experts της Κωτσόβολος, από το μηδέν, τη μελλοντική τους κουζίνα.

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος αλλάζει την αγοραστική εμπειρία!

Μπαίνοντας στο κατάστημα ο καθένας μας μπορεί να βιώσει μια διαφορετική εμπειρία, να δοκιμάσει την ευρεία γκάμα προϊόντων και να επιλέξει προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης