Βόλτες, βουτιές στη θάλασσα, χωνάκι παγωτό στην παραλία, σαγιονάρα, κουβαδάκια και ομπρέλες… Το καλοκαίρι ήταν ξέγνοιαστο και συναρπαστικό, αλλά η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά θα είναι ακόμα καλύτερη!

Νέα αρχή για τους μαθητές αλλά και τους φοιτητές, που αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το σχολείο με όρεξη για τη νέα σεζόν. Η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα ξεκινά με κέφι και καλή διάθεση, ενώ φυσικά τα καινούρια πράγματα, όπως μια νέα σχολική τσάντα, ένα γραφείο, ένα laptop είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο μαθητής για να ξεκινήσει με όρεξη τη σεζόν που έρχεται. Όσο για τους φοιτητές, το νέο τους σπίτι σίγουρα θα χρειαστεί και τον απαραίτητο φοιτητικό εξοπλισμό, ένα πλυντήριο, ένα ψυγείο αλλά και μία τηλεόραση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού μπορεί κανείς όμως να πάει για να βρει όλα τα παραπάνω με μία μόνο βόλτα; Μα φυσικά στο Πλαίσιο!

Γιατί εκεί θα βρεις τις καλύτερες τσάντες με τιμές από 2,99€! Με αποκλειστικά σχέδια, με ανατομική πλάτη, τσάντες τρόλεϊ, με αγαπημένους ήρωες & επώνυμα brands και πολλά ακόμα σχολικά είδη, κασετίνες, γραφική ύλη και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείς, μόλις από 0,07€. Μάλιστα, μόνο στο Πλαίσιο μπορείς να βρεις πάνω από 1.000 αποκλειστικά σχέδια σχολικών ειδών σε ολοκληρωμένες συλλογές: τσάντα, κασετίνα, στιλό, παγούρι, lunchbox, όλα με το ίδιο σχέδιο! Χρειάζεσαι και γραφείο; Μπορείς κι αυτό να το βρεις στο Πλαίσιο μόλις από 19,90€, πατώντας εδώ. Όσο για σένα που ψάχνεις το φοιτητικό πακέτο συσκευών που σου ταιριάζει, τότε είναι σίγουρο πως θα το βρεις εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν τα θέλεις όλα χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ, κανένα πρόβλημα! Στην ιστοσελίδα του Πλαισίου, μπορείς να βρεις όλα τα σχολικά, με έτοιμες λίστες χωρισμένες ανά τάξη αλλά και έτοιμα πακέτα με ντυμένα βιβλία! Και το καλύτερο; Όπου κι αν μένεις στην Ελλάδα, με κάθε αγορά σχολικών από το plaisio.gr άνω των 35€, έχεις δωρεάν μεταφορικά και παράδοση εντός 24 ωρών*.

 

 

Παράλληλα, το Πλαίσιο σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μία τσάντα και να κάνεις άλλη μία δώρο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Με κάθε αγορά τσάντας ή trolley Goomby αξίας 29,90€, το Πλαίσιο χαρίζει άλλη μια σε έναν μαθητή που τη χρειάζεται. Για 4η συνεχή χρονιά, το Πλαίσιο μέσω της εθελοντικής του ομάδας #plai_sou, τη βοήθεια τη δική σου, αλλά και με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Prolepsis, μοιράζει 7.000 σχολικές τσάντες σε παιδιά ευπαθών περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, στηρίζει έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Ινστιτούτου και σε άλλους τομείς, συμμετέχοντας ενεργά στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ με 2.500 γεύματα που μοιράζονται καθημερινά σε σχολεία της χώρας.

Στο Πλαίσιο θα βρεις τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά. 

*Όροι & Προϋποθέσεις στο plaisio.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης