Ένα ακόμα κατάστημα JYSK είναι έτοιμο να κάνει εγκαίνια, στο RIVER WEST OPEN, Λ. Κηφισού 98 Αιγάλεω, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 9:00 το πρωί…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της JYSK:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος JYSK στο River West, Κηφισού 98 – Αιγάλεω, την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 9:00! Ελάτε να μοιραστούμε τη χαρά, αλλά και εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, δώρα και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Ελατε πρώτοι & κερδίστε μια δωροκάρτα
 

Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα πραγματοποιήσουν αγορές 20€ και άνω, θα λάβουν δώρο μια δωροκάρτα JYSK αξίας 20€, για τις επόμενες αγορές τους. Εξαργυρώστε τη δωροκάρτα κάνοντας τις αγορές σας σε οποιοδήποτε κατάστημα JYSK Ελλάδας ή διαδικτυακά στη JYSK.gr.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας περιμένουμε όλους στις 9:00 που θα ανοίξουν οι πόρτες του νέου καταστήματος!

Η δωροκάρτα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 

Δωρο μια MY BLUE BAG

Όλοι όσοι θα παρευρεθείτε στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος JYSK την πρώτη μέρα, 29.07.2021, θα λάβετε δώρο μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα MY BLUE BAG. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την τσάντα για να μεταφέρετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει σε κάθε επίσκεψή σας.

Και δωρεαν μεταφορικα;
 

Η απάντηση είναι: Ναι! Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK στο River West, από την Πέμπτη 29.07 μέχρι και την Τετάρτη 04.08.2021, και παραλάβετε δωρεάν στον χώρο σας.
 

Ισχύει για αγορές επίπλων και στρωμάτων, άνω των 100€,  με παράδοση εντός του νομού Αττικής.

Εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων με κέρδος ως και 70%
 

Τα εγκαίνια κάθε νέου καταστήματος JYSK είναι μια γιορτή! Έτσι, από τη γιορτή δεν μπορούν να λείπουν οι εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων! Ελάτε στο νέο κατάστημα JYSK στο River West και ανακαλύψτε μοναδικά έπιπλα Σκανδιναβικού σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας είδη ύπνου, όπως στρώματα, μαξιλάρια και παπλώματα, μοντέρνα διακοσμητικά και ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι σας σε εξαιρετικές τιμές εγκαινίων.
 

Κερδίστε ως και 70% και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης