Το σπίτι μας είναι ίσως ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, η φωλιά και το καταφύγιό μας. Πρόκειται ουσιαστικά για το επίκεντρο της καθημερινότητάς μας, το σημείο από όπου ξεκινούν και ολοκληρώνονται οι μέρες της ζωής μας. Υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από την ασφάλεια και τη ζεστασιά που νιώθουμε στο σπίτι μας; 

Το σπίτι μας, είτε είναι δικό μας είτε το νοικιάζουμε, είναι ο δικός μας χώρος άρρηκτα συνδεδεμένος με τις πιο αληθινές στιγμές μας. Εκεί ζούμε τις χαρές και τις λύπες μας, στο σπίτι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, υποδεχόμαστε τους φίλους μας, κάνουμε γιορτές και τραπέζια, ζούμε μερικές από τις πιο ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές της ζωής μας. Στο σπίτι μας περνάμε όμορφα και νιώθουμε ασφάλεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα εξαιτίας της πανδημίας το αγαπήσαμε και το εκτιμήσαμε λίγο περισσότερο, καθώς βρεθήκαμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα σε αυτό.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά ακούμε στις ειδήσεις και βλέπουμε γύρω μας ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Πρόσφατα οι έντονες καταιγίδες και το χαλάζι προκάλεσαν, πέρα από την τρομερή ταλαιπωρία στους δρόμους, σημαντικές υλικές καταστροφές. Παράλληλα, οι συνεχείς σεισμικές δονήσεις μάς κάνουν να ανησυχούμε όλο και περισσότερο, ενώ ως χώρα ακόμη μετράμε τις πληγές μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κάθε χρόνο είναι πιο έντονες. 

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι έρχονται δύσκολα χρόνια, οι ακραίες καιρικές συνθήκες θα κάνουν την εμφάνισή τους όλο και πιο συχνά εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη. Πρόσφατα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός συζητήθηκε ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία η αποτυχία αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης και οι φυσικές καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι οι κορυφαίοι κίνδυνοι που έχει να αντιμετωπίσει ολόκληρος ο πλανήτης. 

Κάτι έχουμε καταλάβει… Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν στο σπίτι τους σημαντικές υλικές ζημιές, αν όχι ολοκληρωτική καταστροφή εξαιτίας της κλιματικής κρίσης. Μέσα σε αυτήν την αβεβαιότητα σκεφτόμαστε το μέλλον και πώς θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, για να ανταπεξέλθουμε και να μη χτυπήσει η καταστροφή τη δική μας πόρτα. 

Το σπίτι μας όμως δεν είναι μόνο η βάση μας και η ασφάλεια μάς, είναι κι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και χρειάζεται να το προστατεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Οποιαδήποτε καταστροφή και να έρθει, αν έχουμε το σπίτι μας και νιώθουμε ασφάλεια μέσα σε αυτό, θα καταφέρουμε να την αντιμετωπίσουμε. 

Η ασφάλεια κατοικίας είναι μονόδρομος….

Οι περισσότεροι από εμάς ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό μας επειδή είναι υποχρεωτικό από τον νόμο και αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά αδιαφορούμε για ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά που είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας: τη στέγη μας. Υπάρχει άραγε κάτι πολυτιμότερο από το σπίτι μας; Ίσως πάλι να σκεφτόμαστε ότι οι καταστροφές είναι μακριά και συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Μια ανασκόπηση όμως στα δελτία ειδήσεων των τελευταίων χρόνων, μάλλον θα μας πείσει για το αντίθετο. Το καταφύγιό μας κινδυνεύει από τις φυσικές καταστροφές περισσότερο από ποτέ. 

Ίσως πάλι να πιστεύουμε, λανθασμένα, ότι μια ασφάλεια σπιτιού κοστίζει πολλά χρήματα και το κόστος ζωής είναι ήδη τόσο υψηλό που δύσκολα τα βγάζουμε πέρα και ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που ο πληθωρισμός έχει φτάσει σε ιστορικά ύψη. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι μια πλημμύρα, μια φωτιά ή ακόμη χειρότερα ένας καταστροφικός σεισμός θα μας κοστίσει πολύ παραπάνω. Η απώλεια όμως της στέγης μας είναι πολύ σημαντικό θέμα και από υλική και από συναισθηματική άποψη, για να το αφήσουμε στην τύχη του. 

Σκεφτόμαστε, λοιπόν, έξυπνα και προλαμβάνουμε τα γεγονότα, επιλέγοντας την ασφάλεια κατοικίας που ταιριάζει στο δικό μας σπίτι.

Επιλέγουμε για το σπίτι μας την ασφάλεια που μας ταιριάζει

Η Anytime σχεδιάζει καινοτόμα προγράμματα, ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες μας και μας δίνει συνεχώς αποτελεσματικές λύσεις. Στην Anytime έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε οικονομικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, που βασίζονται στις δικές μας απαιτήσεις, προστατεύοντας το κτίριο, αν είμαστε ιδιοκτήτες, με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο, ή και το περιεχόμενο που περιλαμβάνει τα πιο πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και αν το σπίτι που κατοικούμε δε μας ανήκει. 

Όλα τα προγράμματα της Anytime εξασφαλίζουν ευελιξία στις καλύψεις, στα όρια ασφάλισης και στη συχνότητα πληρωμής, παρέχοντας στον ασφαλισμένο απλές διαδικασίες και συνεχή 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό που λύνει άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει.

Γιατί για την Anytime η ασφάλεια κατοικίας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μία σημαντική επιλογή για να απολαμβάνουμε πιο ήρεμη ζωή και να ξέρουμε πως ό,τι κι αν συμβεί στο σπίτι μας θα το αντιμετωπίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης