H εταιρεία Βίκος είναι χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα OPEN DOOR RUN που διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, προσφέροντας οικονομική και προϊοντική ενίσχυση.

Ο αγώνας OPEN DOOR RUN έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων, που λειτουργεί στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη. Το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε ενήλικες με βαριάς μορφής εγκεφαλική παράλυση, που αλλιώς θα βρισκόντουσαν απομονωμένοι στα σπίτια τους. Πρεσβευτής των ανθρώπινων αξιών, η εταιρεία Βίκος στηρίζει τις προσπάθειες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Open Door Run περιλαμβάνει αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και των 800μ. για παιδιά και ΑΜΕΑ. Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν, ενυδατώνονται και δροσίζονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.

Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης