Η VasilopoulosEstates, έχοντας ως στόχο να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες προώθησης ακινήτων προχώρησε στον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της εταιρικής της ιστοσελίδας ώστε να προβάλει τα ακίνητα και τις υπηρεσίες της με έναν συλλογικό και οργανωμένο τρόπο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης και συγχρόνους μεθόδους μάρκετινγκ θα βοηθά τους ιδιοκτήτες πελάτες της που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να ενοικιάσουν το ακίνητο τους  να διατηρούν και να αυξάνουν την αξία του και παράλληλα θα παρέχει τα καταλληλότερα ακίνητα στους αγοραστές πελάτες της , επικεντρωμένη πάντα στις ανάγκες τους και στα προσωπικά τους κριτήρια.   

Η VasilopoulosEstates μέσω του νέου της site θα παρουσιάζει και θα προωθεί ένα μεγάλο μέρος ακινήτων από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες προς πώληση στα βόρεια προάστια καθώς και πολυτελείς βίλες στην Μύκονο και την Σαντορίνη. Παράλληλα, ένα άλλο μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου της , με μερικά από τα σπανιότερα ακίνητα της Ελλάδος, θα διατηρείται ιδιωτικό και θα προσφέρεται μέσω της on-site υπηρεσίας PrivateCollection.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στις οποίες συγκαταλέγονται  η διαμεσολάβηση, η εκτίμηση και η διαχείριση ακινήτων, και έχει αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία ενοικίασης πολυτελών βιλών και προσφερόμενων υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φιλοξενίας στη Μύκονο, έχοντας στο πελατολόγιό της τα τελευταία 10 χρόνια διάσημους επιχειρηματίες και celebrities από όλον τον κόσμο, https://mlv.villas/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης