Νοστάλγησες μια βραδιά με τους κολλητούς στο σπίτι; 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου είναι η ευκαιρία που όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν για να μαζευτούν σε σπίτια και να δουν μαζί τα κορυφαία ματς της χρονιάς. Θα ζήσουν απολαυστικές βραδιές μπροστά στην οθόνη, αγωνίες και χαρές, θριάμβους και απογοητεύσεις, καθώς οι μεγαλύτεροι παίχτες του πλανήτη θα αγωνίζονται για το κορυφαίο κύπελλο του κόσμου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει καλύτερη αφορμή για να μαζευτεί η αντροπαρέα στο σπίτι; 

Είναι η ιδανική ευκαιρία να βρεθείτε με τους κολλητούς, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε το παιχνίδι! Θα την προσπεράσεις; Όχι βέβαια! 

Είπαμε, λοιπόν, βάλουμε ένα χεράκι και να σου δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς η πολυαναμενόμενη βραδιά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Βρες τη σωστή παρέα 

Για μια άκρως επιτυχημένη βραδιά το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η σωστή παρέα.

Η βραδιά για μπάλα με τους κολλητούς αφορά τους κολλητούς και μόνο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για γνωριμίες και κοινωνικότητες, ούτε για να «βγάλεις» υποχρεώσεις. Δεν θέλεις να δημιουργηθεί στο σπίτι η αμηχανία των αγνώστων ή των ανθρώπων που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, ούτε να ξεκινήσουν οι διαπληκτισμοί για τις ομάδες. Στην βραδιά που ετοιμάζεις όλοι πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους και αισθάνονται άνετα ώστε να μπορούν να φάνε και να πιούνε με άνεση, να μιλήσουν με άνεση, να κάνουν τη σχετική πλάκα, ακόμη και να βρίσουν με άνεση. Χρυσός κανόνας λοιπόν, οι φίλοι σου να νιώθουν στο σπίτι σου σαν στο σπίτι τους!

2. Βρες το σωστό ματς

Ποιο θα είναι το πρώτο ματς που θα δείτε όλοι μαζί; Προφανώς το ματς της αγαπημένης σας ομάδας ή εκείνης που τέλος πάντων υποστηρίζετε σε αυτό το Μουντιάλ  – Ιταλόφιλοι, παρακαλούμε μην κλαίτε… Ποιο θα είναι το ματς που θα «εγκαινιάσει» τις περίφημες βραδιές του WorldCup 2022; Κάνε τις σχετικές ερωτήσεις και βρες το σωστό ματς και τη σωστή μέρα που θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Δεν μιλάμε εδώ για τελικά και ημιτελικά, το ξέρουμε ότι θα μαζευτείτε έτσι κι αλλιώς για τον μεγάλο τελικό, αλλά εμείς προτείνουμε οι μαζώξεις που κάνουν καλό σε όλη την παρέα να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα. Θα περάσετε όλοι τέλεια! 

3. Διαμόρφωσε σωστά τον χώρο

Γνωρίζεις βέβαια ότι η μεγάλη οθόνη μπορεί να απογειώσει την τηλεοπτική εμπειρία – έρχεται και η Black Friday, αν το σκέφτεσαι για αλλαγή τηλεόρασης, αλλά και με μια  πιο μικρή οθόνη, η αντροπαρέα πάντα βρίσκει τρόπο να περνάει καλά. Επίσης σημαντικό να δεις πόσα άτομα θα έρθουν ώστε να ετοιμάσεις αναλόγως τον χώρο. Υπάρχει θέση για όλους ή θα καταδικάσεις μερικούς να δουν το ματς όρθιοι; Κάνε τα κουμάντα σου και δημιούργησε αρκετό χώρο και καθίσματα για όλους. Μπορείς να απομακρύνεις τα έπιπλα που κλείνουν τον χώρο, να φέρεις μερικές έξτρα καρέκλες από την τραπεζαρία ή τη βεράντα.

Extratip: Απομάκρυνε τα εύθραυστα αντικείμενα από το πεδίο βολής. Προτείνουμε να αδειάσεις  εντελώς το χαμηλό τραπέζι του σαλονιού από τα ευαίσθητα αντικείμενα, αν δεν θέλεις να τα βρεις σπασμένα στο πάτωμα πάνω στον ενθουσιασμό για το τελευταίο γκολ. Τα νεύρα λόγω της τέλειας ευκαιρίας που πήγε χαμένη ή της αδικίας του διαιτητή μπορεί να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Καλύτερα να μην το ρισκάρεις. 

4. Απομάκρυνε από το σπίτι τα παιδιά 

Τα αγαπάς και τα λατρεύεις το ξέρουμε, αλλά μια βραδιά θα αντέξουν μακριά σου και θα αντέξεις κι εσύ μακριά τους. Κλείσε εισιτήρια για σινεμά – είναι η περίοδος που οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι γεμάτες με παιδικές ταινίες ή βρες κάποιον να κάνετε ανταλλαγή για kids sitting – τα παιδιά θα πάνε στο σπίτι του και εσύ θα δεσμευτείς να κάνεις το αντίστοιχο μια άλλη βραδιά. Μην ανησυχείς, τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα με τους φίλους τους κι εσύ με τους δικούς σου. Win-win! 

5. Βρες το σωστό φαγητό 

Ακόμη και το πιο συγκλονιστικό ματς, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο παρέα με τις αγαπημένες μας γεύσεις, όλοι το ξέρουν αυτό. Οι βραδιές του WorldCup απαιτούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό που τρώγεται εύκολα και μπορούμε να απολαύσουμε ακόμη και με τα χέρια. 

Τι θα παραγγείλετε; Πίτσα, σουβλάκι ή μπέργκερ; Ή μήπως σας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις από το Μεξικό και τις κουζίνες της Ασίας; 

Το efood προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να βρίσκεις κάθε φορά αυτό που πραγματικά θέλεις. Εσύ απλά επιλέγεις το φαγητό που επιθυμεί η παρέα και το απολαμβάνετε στο σπίτι, τη σωστή στιγμή, χωρίς περιττές καθυστερήσεις. 

Και σου έχουμε ακόμη καλύτερα νέα! 

Στη διάρκεια του WorldCup 2022 θα κάνεις στο efood τα καλύτερα Party Deals! 

Θέλεις Burgers;

Αν η παρέα θέλει ζουμερά burgers θα μπεις στο efood και θα πας στα Simply Burgers όπου μπορείς να παραγγείλεις Double Burger deal με 20% έκπτωση και XL Party Box, με τα αγαπημένα food we share appetizers της παρέας, με 30% έκπτωση.

Ποιος θέλει ιταλικό;

Στο efood θα βρεις μοναδικά deals στην Domino’s. Mε 2 μεσαίες πίτσες και 2 Heineken θα έχεις 30% έκπτωση.

Λαχτάρισες τραγανό κοτόπουλο;

Τα KFC είναι στο efood και σου προσφέρουν το Football Fiesta deal με 1 New Bucket, 4 Classic Burgers & 2 large fries 15€ φθηνότερα!

Η παρέα θέλει Μεξικάνικο; 

Στο efood θα βρεις το απόλυτο Mexican Deal, στα TGI Fridays: 1 Ορεκτικό, 2 mexican πιάτα & Fridays™ margarita 500ml της επιλογής σου με 29.90€.

Τα Deals δεν σταματούν στο φαγητό

Το efood φροντίζει και για τα ποτά της μεγάλης βραδιάς με τα «beer deals»

Στο ειδικό φίλτρο “beer deals” θα βρεις μοναδικές προσφορές φαγητού με μπύρα ΑΛΦΑ και Heineken. 

Μέχρι και την Κυριακή 18/12 το ειδικό φίλτρο του efood «Foodball Party Deals» θα είναι live από τη 1 το μεσημέρι και θα σου προσφέρει εξαιρετικά deals με τουλάχιστον 25% έκπτωση στις αρχικές τιμές.

Στο efood θα κάνεις τα καλύτερα deals και θα απολαύσεις τα καλύτερα παιχνίδια!

Μην το σκέφτεσαι. Κάλεσε τους κολλητούς στο σπίτι κι απολαύστε όλοι μαζί φανταστική μπάλα και απίθανες γεύσεις! 

Στο φετινό World Cup θα περάσετε τέλεια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης