Η RAINBOW WATERS ανακοίνωσε την απόκτηση νέας μηχανής εμφιάλωσης για το νερό ΔΙΩΝΗ. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο για επιστρεφόμενες φιάλες 18,9 λίτρων,τεχνολογίας ULTRA CLEAN PLUS, κατασκευασμένη στην Ευρώπη.

Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζει τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο, μειώνοντας ταυτόχρονα το υδάτινο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτή την επένδυση, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε, «η εμφιάλωση του νερού ΔΙΩΝΗ (ενός από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δραστηριότητάς της».

Από το 2014 που απέκτησε τη δική της πηγή,καταστάθηκε η 3η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ευρώπη. Είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που εμφιαλώνει η ίδια το νερό της, σε επιστρεφόμενη συσκευασία 18,9lt και το διανέμει μέσω των ψυκτών της, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο όλου του κύκλου του προϊόντος (εμφιάλωση νερού, αποθήκευση, διανομή, απολύμανση των ψυκτών, εξυπηρέτηση). Το να μπορεί να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα του νερού που πίνουν οι πελάτες της, είναι το κύριο μέλημα της RAINBOW WATERS, όπως αποδεικνύεται συνεχώς από τις επιλογές της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα στο www.rainbowwaters.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης