Η MediaMarkt εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον κάθε πελάτη και καλύπτει όλες τις διαφορετικές του ανάγκες.

Η νέα εποχή, με την MediaMarkt όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σηματοδοτήθηκε με μία ξεχωριστή διαφημιστική καμπάνια που προβλήθηκε για πρώτη φορά, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους και αναδεικνύει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας. Η διαφημιστική καμπάνια, ελληνικής παραγωγής, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την BBDO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βασικό της μήνυμα το «Κάνε την κίνηση smart, ζήσε smart», η MediaMarkt προσφέρει την πιο έξυπνη αγοραστική εμπειρία που περιλαμβάνει ταυτόχρονα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με 125 μάρκες σε 160 κατηγορίες,άμεση διαθεσιμότητα για 60.000 προϊόντα σε ένα φυσικό κατάστημα και δυνατότητα δοκιμής πριν την αγορά,αυθημερόν παράδοση, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε έως 6.000 τ.μ. καταστήματα, freewifi και μεγάλους χώρους στάθμευσης.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, Chief Marketing & ecommerce Officer (CMO), δήλωσε: «Η MediaMarkt, έχοντας διακριθεί για την πολύ ανταγωνιστική πολιτική τιμών της στην έρευνα «Best Buy Award 2019/2020», που διεξήγε ο διεθνής οργανισμός πιστοποίησης ICERTIAS στην Ελλάδα, συνεχίζει να εξελίσσει την αγοραστική εμπειρία και τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε πελάτη, τον οποίο έχει πάντα στο επίκεντρο. Η νέα διαφημιστική καμπάνια είναι μόνο η αρχή μιας νέας εποχής που θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά».

Σημειώνεται ότι ηMediaMarkt, η μάρκα με το πιο πιστό πελατολόγιο,δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, διαθέτοντας 12 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδας, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα.Mε περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Το εκτεταμένο δίκτυό της που αποτελείται από 1.000 καταστήματα, απλώνεται σε 14 χώρες, από τη μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη, καλύπτοντας πολλές και διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η MediaMarkt είναι το Νο1 retail brand ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης