Η Αθήνα είναι έτοιμη για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, με όλους τους δήμους να έχουν στολιστεί στο πνεύμα των ημερών. Παρ’ όλα αυτά, τρεις εμβληματικοί δρόμοι της πόλης μας κλέβουν ήδη τις εντυπώσεις χάρις στη MYTILINEOS με την Protergia καθώς φέτος φωτίζει τις Ακαδημίας, Φιλελλήνων και Ερμού (μέχρι το Θησείο), σχηματίζοντας ένα όμορφο τρίγωνο που θυμίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, ανέλαβε να στολίσει την πόλη στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου», όμως δεν αρκείται στον στολισμό αφού ετοιμάζει και την ενέργεια «Φωτίζουμε την Αθήνα, σας στέλνουμε στην πόλη του φωτός!». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό, στην Ερμού βρίσκεται η Χριστουγεννιάτικη μπάλα της Protergia, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για το πόσα είναι τα λαμπάκια που στόλισε η Protergia στο κέντρο της Αθήνας. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, σχολίασε για το στολισμό της Αθήνας: 

«Όλοι χρειαζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και εμείς στη MYTILINEOS αποφασίσουμε να προσφέρουμε «ηλεκτρική μαγεία»! Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων, ενεργοποιήσαμε την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας, για να φωτίσει το εμπορικό κέντρο (Ερμού, Ακαδημίας και Φιλελλήνων) και τη ΜΕΤΚΑ, τον Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών που τοποθέτησε τον εορταστικό στολισμό, εξοικονομώντας επιπλέον πόρους για το Δήμο. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ένα «φωτεινό» 2020, γεμάτο ενέργεια!»

Για το στολισμό της Αθήνας, η MYTILINEOS συντονίστηκε με τους Τομείς Δραστηριότητας Protergia και ΜΕΤΚΑ, η οποία έχει αναλάβει και στο παρελθόν παρόμοια έργα. «Βρήκαμε την πρωτοβουλία του Δήμου εξαιρετική. Ταίριαζε ιδιαίτερα στις δραστηριότητες της εταιρείας μας, γι’ αυτό οι άνθρωποί μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό, παρά τους ασφυκτικούς χρόνους», δήλωσε η κ. Μπουζάλη.

Πέρα από τη Χριστουγεννιάτικη μπάλα της Protergia, στην Ερμού περιμένουν διάφορες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης