Η Barilla στην απονομή των «Χρυσών Σκούφων» για το 2019

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, 16:29
Η Barilla στην απονομή των «Χρυσών Σκούφων» για το 2019

Η Barilla Hellas, γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια της προς τον καταναλωτή, συναντά το απόλυτο ελληνικό γαστρονομικό γεγονός που δεν είναι άλλο από τους Χρυσούς Σκούφους. Μια βραδιά γεμάτη από υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, που αυτήν την χρονιά είχε άρωμα Ιταλίας. 

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», σε μια λαμπερή τελετή που όλοι θα θυμούνται, οι γεύσεις είναι αυτές που κυριάρχησαν στο ξεχωριστό μενού του dîner de gala εμπνευσμένο από τον Ιταλό σεφ Davide Scabin.

Το μενού άνοιξαν τα amuse bouche της βραδιάς, τέσσερις πολύ ιδιαίτερες γεύσεις εμπνευσμένες από τον executive chef της «Μεγάλης Βρετανίας» Αστέριο Κουστούδη με κύριο συστατικό τα ξεχωριστά ζυμαρικά της Barilla.

Η Barilla δίνοντας πάντα έμφαση στην καλή πρώτη ύλη, με τις σειρές Barilla Collezione Mafaldine, Barilla Gnocchi, Barilla Tortiglioni και Barilla Penne Rigate ενέπνευσε τη δημιουργία ξεχωριστών πιάτων που συνόδευσαν μοναδικά τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων.

Η Barilla, που από το 1877, ως η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών, πρεσβεύει την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά την γαστρονομική απόλαυση έδωσε το δικό της δυναμικό παρών και στην σκηνή των Χρυσών Σκούφων καθώς η Marketing Senior Manager, κα. Βάντα Αγνιάδη απένειμε βραβείο στα 2 εστιατόρια της Κρήτης που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, 16:40