Το METARUN, τώρα και στην Ελλάδα!

Τρία χρόνια πριν οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης της ASICS ξεκίνησαν μία αποστολή με ένα ξεκάθαρο στόχο: να φτιάξουν το καλύτερο δυνατό παπούτσι για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Το αποτέλεσμα … το MetaRun το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πέντε νέες καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν το MetaRun μοναδικό για μεγάλες επιδόσεις.

Flyte Foam : νέα πατέντα η πιο ελφριά και ανθεκτική ενδιάμεση σόλα της Asics, με οργανικές ίνες για υψηλού επιπέδου προστασία AdaptTrucss: το νέας πατέντας, επαναστατικό και ενισχυμένο με ανθρακονήματα σύστημα σταθεροποίησης, που προσαρμόζεται στο πόδι σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Sloped DUOMAX: διπλής πυκνότητας σόλα που προσαρμόζεται ομαλά στην δυναμική κίνηση. Βελτιωμένο άνω μέρος: εφαρμόζoντας σαν γάντι με το μίας στρώσης Jacquard Mesh και με το σύστημα MetaCluth, για ολοκληρωμένη προστασία της φτέρνας και με ενσωματωμένο αφρό μνήμης.
X-GEL: υβριδικό τζελ υψηλής τεχνολογίας.

Το MetaRun σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους δρομείς των μεγάλωναποστάσεων όλων των επιπέδων, αυτά που χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή επίδοση από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Εξοπλισμένο με τις πέντες καινοτόμες τεχνολογίες που προαναφέραμε και που προσαρμόζονται στις ατομικές απαιτήσεις του κάθε δρομέα

Εξισορροπώντας με επιδεξιότητα όλες τις λειτουργίες, το MetaRun προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις σε ένα μόνο παπούτσι. Πιο εξελιγμένο ακόμη από τα ήδη κορυφαία μοντέλα της Asics, το MetaRun προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και στήριξη για να κρατά το δρομέα ξεκούραστο και στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια του τρεξίματος.

• Χαμηλό βάρος: η ελαφριά ενδιάμεση σόλα από FlyteFoam είναι περίπου 55% ελαφρύτερη, μειώνοντας το βάρος κατά 20 γρ και αυξάνοντας συγχρόνως την ενίσχυση, την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα.
• Σταθερότητα: Νέο, διπλό σύστημα AdaptTruss, προσφέρει σταδιακά προσαρμοζόμενη σταθερότητα που λειτουργεί αρμονικά με το επικλινές κατασκευασμένο DUOMAX επιτυγχάνοντας 28% περισσότερη σταθερότητα στη φτέρνα και 15% περισσότερη σταθερότητα στο ενδιάμεσο μέρος του ποδιού, μειώνοντας συγχρόνως την πίεση, για μια πιο ομαλή μετάβαση.

• Εφαρμογή: Το βελτιωμένο άνω μέρος με το εξωτερικό MetaClutch με επίστρωση αφρού μνήμης και το μίας στρώσης πλέγμα Jacquard Mesh που εφαρμόζει σαν γάντι, βελτιώνει τόσο τη στατική εφαρμογή, (44% στο πίσω μέρος και 26% στο ενδιάμεσο μέρος του ποδιού) όσο και την δυναμική εφαρμογή, (12% στο πίσω μέρος και 15% στο ενδιάμεσο μέρος του ποδιού ) για καλύτερη εφαρμογή τόσο κατά την στάση όσο και κατά την κίνηση.
• Προστασία: Το σχήμα και η ακριβής θέσης του υβριδικού τζελ X-GEL, αυξάνει την προστασία της φτέρνας κατά 18%.

«Ως ηγετική εταιρία στο τρέξιμο υψηλών επιδόσεων, η ASICS πρέπει να είναι πάντα μπροστά. Θέσαμε την πρόκληση στην επιστημονική ομάδα μας στο Ιστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης της ASICS να κατασκευάσει ένα παπούτσι που θα υπερβαίνει τους εως τώρα ισχύοντες περιορισμούς και που θα διασφαλίζει την επιτυχία μας στο μέλλον.

Το MetaRun είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά παπούτσι που παρουσιάσαμε ποτέ και που αποτελεί το σύμβολο μιας σημαντικής επαναστατικής εξέλιξης της ASICS. Είμαι ενθουσιαμένος που η ομάδα μας ανέβασε τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ και έθεσε νέα δεδομένα στα παπούτσια για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων» είπε ο Motoi Oyama, Προέδρος και CEO της ASICS.

Για περισσότερες πληροφορίες για το MetaRun επισκευθείτε: asics.com/metarun
Facebook, Instagram and Twitter: #masterit, #metarun

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης