Η Κωτσόβολος συμμετέχει στην «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας με πλούσιες προσφορές και happenings

Η Κωτσόβολος υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία πραγματικά «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα και προσφέρει στο κοινό μία ξεχωριστή εμπειρία στα 50 μέτρα παρέα με το “Dinner in the Sky”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάστημα Κωτσόβολος της Γλυφάδας (Λαζαράκη 11), αυτό το Σάββατο, 19 Δεκέμβρη 2015, συμμετέχει στην «Κόκκινη Νύχτα» με προσφορές και happenings για όλους όσους το επισκεφτούν… ως τα μεσάνυχτα!

Οι τυχεροί που θα περάσουν από το κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη «μαγική πρόσκληση» για απολαύσουν το χριστουγεννιάτικο ποτό τους και amuse-bouche finger foods από το «Δειπνοσοφιστήριον» στο ψηλότερο σημείο της Αθήνας στην πλατφόρμα του “Dinner in the Sky”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, δίπλα από το κατάστημα της Κωτσόβολος, στο δημοτικό πάρκινγκ της Γλυφάδας, από τις 20:00 έως τις 24:00, θα είναι στημένη η πλατφόρμα του “Dinner in the Sky” και θα περιμένει όλους τους φίλους της Κωτσόβολος για να τους «ανεβάζει» σε μία χριστουγεννιάτικη εμπειρία 50 μέτρα πάνω από τη γη!

Η απόλαυση και η εμπειρία χτυπάει «κόκκινο» καθώς η Κωτσόβολος προσφέρει στιγμές μοναδικές για όλους, ακόμα μία φορά! Προσκαλεί όλους με την παρέα τους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία… στα ψηλά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης