Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού, φέρνει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το απόλυτο virtual reality headset, HOMIDO, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να ζήσει την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!

To HOMIDO είναι μία υψηλής τεχνολογίας θήκη-μάσκα που μετατρέπει το smartphone με Android ή iOS σε συσκευή εικονικής πραγματικότητας, μέσω της δωρεάν εφαρμογής HOMIDO CENTER.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα gadget που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δει την αγαπημένη του 3D ταινία απολαμβάνοντας κάθε φορά μία τέλεια τρισδιάστατη εμπειρία!

Παράλληλα, με το HOMIDO ο χρήστης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δράσης, αφού με την εφαρμογή Homido VR Player, έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία των σφαιρικών 360˚ βίντεο, τα οποία όταν συνδυασθούν με την 3D τεχνολογία, μετατρέπουν το gaming και τις εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας σε αληθινές εμπειρίες.

Επιπλέον, το HOMIDO είναι εξοπλισμένο με έναν στερεοσκοπικό internet browser που επιτρέπει την πλοήγηση στο διαδίκτυο με πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ οι ειδικά σχεδιασμένοι VR φακοί του προσφέρουν ένα εντυπωσιακό εύρος θέασης 100ο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο 3D gadget HOMIDO διακρίνεται για την αυτονομία του, καθώς προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων απαλλαγμένη από κάθε είδους καλώδια, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός του με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άνεση του χρήστη το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο hot προϊόντα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης καταναλωτικών Ηλεκτρονικών – CES 2016.

To ΗΟΜΙDΟ είναι διαθέσιμο άμεσα στα καταστήματα Media Markt και Public και σύντομα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας.



Λίγα λόγια για τη Westnet

Η Westnet δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και φορητής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, Lenovo, Asus, Samsung, LG, και eStar ενώ έχει την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα για τα tablets και smartphones της Lenovo καθώς κι όλα τα notebooks, desktops και gaming προϊόντα της Asus.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης