Έχετε θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά;  Βαρεθήκατε τις πολύωρες θεραπείες ενυδάτωσης και τόνωσης των μαλλιών σας; Σας έχουμε τη λύση: Hairmony!

Πρόκειται για την υπέροχη σειρά περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών σας από τα αγαπημένα σας ελληνικά καλλυντικά Dalon! Hairmony θα πει αρμονία, ομορφιά, ενυδάτωση και τόνωση για τα μαλλιά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κάθε τύπο μαλλιών. Για κάθε μήκος. Φυσικά & βαμμένα.

Hairmony είναι:

• Hair Serum με πρωτεΐνη κερατίνης. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει φυσική λάμψη και απαλότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


• Hair Serum με πρωτεΐνη μεταξιού. Συμβάλλει στην αναδόμηση, την ενυδάτωση και την προστασία της τρίχας, ενώ δίνει φυσική λάμψη και μεταξένια υφή στα μαλλιά.


• Hair Oil με πολύτιμα φυτικά συστατικά, όπως argan, avocado, olive, jojoba. Βοηθά τα μαλλιά μας να γίνουν λαμπερά και μεταξένια.


• Silicone Drops με argan oil για έξτρα λάμψη. Περιποιείται και κάνει τα μαλλιά, λαμπερά και μεταξένια.
‘Όλα τα προϊόντα προστατεύουν από το φριζάρισμα.

Μια μικρή ποσότητα προϊόντος αρκεί για να επαναφέρετε την αρμονία στα μαλλιά σας, για να αισθανθείτε τη ζωντάνια των μαλλιών σας.

Mη χάνετε στιγμή! Μη χάνετε Ηairmony.
Μοναδική φροντίδα μαλλιών σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Tη σειρά Hairmony της Dalon θα τη βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών,
super markets καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μας στο fb και να μας ακολουθήσετε στο Instagram γιατί ετοιμάζουμε για εσάς, διαγωνισμούς, προσφορές, δώρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης