H 84η ΔΕΘ απέκτησε τη δική της μπύρα, τη νέα μπύρα ΝΥΜΦΗ. Πρόκειται για μία ξεχωριστή μπύρα που παράγεται στη Θεσσαλονίκη και διανέμεται στη Βόρειο Ελλάδα. Η κυκλοφορία της μπύρας γιορτάστηκε φέτος τον Ιούνιο στην πόλη με πλήθος κόσμου στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Με τόσο έντονους δεσμούς με την πόλη, δε θα μπορούσε να λείπει από την ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που λαμβάνει χώρα από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ σχεδιάστηκε και παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% Μακεδονικό κριθάρι και το όνομα της βασίζεται στο μύθο της γοργόνας Θεσσαλονίκης, αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου. Με 5 λυκίσκους και 5% αλκοόλ από ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και μία ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία, θα περιμένει τους επισκέπτες της ΔΕΘ να τη γνωρίσουν από κοντά και να την απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

Η ομάδα Μάρκετινγκ της ΝΥΜΦΗ, κα. Ειρήνη Παπαδοπούλου, Brand Manager της ΝΥΜΦΗ, και κ. Θοδωρής Γκανάτσιος, Jr. Brand Manager της ΝΥΜΦΗ, δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μπύρα ΝΥΜΦΗ έχει ήδη αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και τώρα στην καρδιά της ΔΕΘ,  έκθεση ορόσημο για την πόλη και όλη τη χώρα. Αναμένουμε λοιπόν με χαρά και ανυπομονησία όλο τον κόσμο που θα περάσει από το τη ΔΕΘ,προκειμένου να τους προσφέρουμε την ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία και τη φρεσκάδα της μπύρας ΝΥΜΦΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης