Μένοντας πιστή στη δέσμευση της για διάχυση γνώσης και εμπειριών των στελεχών της, η KPMG στην Ελλάδα λανσάρει το πρώτο της κανάλι για podcasts, με τίτλο “KPMG Greece Podcasts”. Στα podcasts θα συμμετέχουν στελέχη της KPMG όπου θα μιλούν για μια σειρά από επίκαιρα θέματα και προκλήσεις που απασχολούν τον κόσμο του επιχειρείν.

Ντεμπούτο στο κανάλι “KPMG Greece Podcasts” κάνει η σειρά “Talking Family Business with KPMG”, που απαρτίζεται από έξι επεισόδια, και επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι τώρα διαθέσιμο και φιλοξενεί τον Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνο των Υπηρεσιών Οικογενειακών Επιχειρήσεων, KPMG στην Ελλάδα και τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, KPMG στην Ελλάδα.  Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο Βαγγέλης Αποστολάκης μας «ξεναγεί» στον διαφορετικό κόσμο των οικογενειακών επιχειρήσεων και μιλάει για θέματα που αφορούν στις προκλήσεις και ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βαγγέλης Αποστολάκης δηλώνει σχετικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο podcast: «Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσφέροντας έτσι ένα πλαίσιο συζήτησης με μεγάλο ενδιαφέρον.  Η ενασχόληση της KPMG με τις οικογενειακές επιχειρήσεις σε συνδυασμό με τα παραπάνω μας έδωσε την ιδανική ευκαιρία να συζητήσουμε μέσω των podcasts τα θέματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις του σήμερα και να τα κατανοήσουμε καλύτερα με τη ματιά και την τεχνογνωσία της KPMG».

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας σχολιάζει «είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάει ένα νέο, φρέσκο κεφάλαιο στην KPMG με τα podcasts. Ακόμα μεγαλύτερη χαρά, μου δίνει το γεγονός ότι  ξεκινάμε με μία σειρά άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς το θέμα των οικογενειακών επιχειρήσεων είναι ιδιαίτερο, με ιστορίες μοναδικές που αξίζει να ακουστούν και να μαθευτούν από το ευρύτερο κοινό. Ο Βαγγέλης Αποστολάκης στον ρόλο του αφηγητή είναι ένας χαρισματικός συνομιλητής που είμαι σίγουρος ότι θα τραβήξει την προσοχή όσων ακούσουν τα podcasts μας. Με ανυπομονησία αναμένω και τα επόμενα επεισόδια της σειράς.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα podcasts θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της KPMG και σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης