Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η Κωτσόβολος γιορτάζει με μια σειρά από εορταστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και ένα διαγωνισμό έκπληξη, μεταδίδοντας σε όλους τη χαρά των γιορτών!

Στο νέο κατάστημα της Σταδίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Ελάτε Σπίτι μας» μπορούν όλοι οι επισκέπτες να απολαύσουν «γλυκά μαγειρέματα» με τη διακεκριμένη food blogger Madame Ginger (Μαριλού Παντάκη). Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και εναλλακτικές παραλλαγές τους θα παρουσιαστούν βήμα-βήμα, ενώ η γνωστή δημιουργός θα δώσει μοναδικές συμβουλές για το εορταστικό σας τραπέζι. Παράλληλα, οι μικροί φίλοι μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια στο εργαστήριο χειροτεχνίας στο κατάστημα της Σταδίου και σε ακόμα τρία καταστήματα της Κωτσόβολος, βάζοντας την πιο χαρούμενη πινελιά στο φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Live Cooking με τη Madame Ginger
Κατάστημα Κωτσόβολος, Σταδίου 34 & Κοραή, Αθήνα
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, Ώρες 16.00 – 19.00
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, Ώρες 11.00 – 14.00
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, Ώρες 16.00 – 19.00
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, Ώρες 16.00 – 19.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις ίδιες ημέρες και ώρες θα πραγματοποιηθούν Παιδικές χειροτεχνίες στα ακόλουθα καταστήματα Κωτσόβολος:
Αθήνα (Σταδίου 34 & Κοραή), Περιστέρι (Λεωφ. Θηβών 305 & Καρκαβίτσα 2), Ηλιούπολη (Λεωφ. Βουλιαγμένης 519) και Μαρούσι -The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35).

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τα μοναδικά SONY Xperia XZ και Xperia X Compact δημιουργούν τον πιο γιορτινό διαγωνισμό φωτογραφίας! Οι επισκέπτες επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα καλούνται να φωτογραφηθούν στο χριστουγεννιάτικο ΜΕΛΛΟΝ photostand.

Τη φωτογραφία τους θα πρέπει να την ανεβάσουν στο app http://tiny.cc/xperiaxzwishes ή στο προφίλ τους στο Facebook με τα hashtags #XariseMellon #XperiaXZwishes, να μοιράσουν χριστουγεννιάτικες ευχές στους αγαπημένους τους και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα SONY. O μεγάλος διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα stands με τα ΜΕΛΛΟΝ σε καταστήματα Κωτσόβολος.

Για όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού: goo.gl/blcJy5

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης