Η περίοδος της προετοιμασίας για την επόμενη σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει! «Από τόσο νωρίς;» μπορεί να αναρωτιέσαι. Ναι, από τόσο νωρίς είναι η απάντηση, γιατί όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου για την ερχόμενη σεζόν, τόσο πιο άνετα θα περάσεις το υπόλοιπο του Αυγούστου. Η φράση «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Για όλο τον εξοπλισμό ενός μαθητή, από τη γόμα μέχρι τα βιβλία κάθε μαθήματος, το Public.gr είναι ο προορισμός που ξεχωρίσαμε, ψάχνοντας να βρούμε τα απαραίτητα για το νέο έτος. Ο βασικότερος λόγος που καταλήξαμε σε αυτό είναι η ποικιλία επιλογών, αλλά, και η ευκολία του να βρεις τα πάντα συγκεντρωμένα εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκούν μερικά clicks για να βρείτε αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες, τετράδια, μπλοκ, βιβλία, γραφική ύλη, βοηθήματα, λεξικά, προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τα πρακτικά school-packs.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή στυλό και μολύβια. Ό,τι τάξη κι αν είναι κάποιος, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το… Διδακτορικό, το γράψιμο και οι σημειώσεις δεν σταματάνε ποτέ. Άρα, και για την επόμενη χρονιά στο σχολείο προμηθεύσου πρώτα από όλα τη γραφική ύλη και τα συνοδευτικά της, όπως ξύστρες, γόμες και διορθωτικά.

Πού θα γράφουν με τη νέα τους γραφική ύλη τα παιδιά; Μα φυσικά σε τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια που θα τους πάρεις! Για να μην…ταλαιπωρούν τα βιβλία, καλύτερα να τα έχουν μαζί τους κι ένα υπογραμμιστικό που θα τα βοηθήσει να επισημαίνουν τα σημεία που έχουν σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τόσα σχολικά είδη δεν πρέπει να ξεχάσεις και την οργάνωσή τους. Αν όλα αυτά είναι «χύμα» επάνω στο παιδικό γραφείο, τότε τα πολλά χρήσιμα εφόδια μετατρέπονται σε αποτρεπτικό παράγοντα για τη συγκέντρωση και το διάβασμα. Εξόπλισε το παιδικό δωμάτιο με είδη οργάνωσης και αρχειοθέτησης γραφείου, λοιπόν, και δημιούργησε ένα περιβάλλον που εμπνέει το διάβασμα αντί να το αποτρέπει.

Βρήκες ό,τι χρειάζεσαι από χαρτικά και σχολικά; Τέλεια, ας μιλήσουμε τώρα και για το Drive Up, τη νέα υπηρεσία του Public που είναι διαθέσιμη για τα καταστήματα Public Συγγρού και Public Σταυρούπολης και θα σε βοηθήσει να παραλάβεις με ασφάλεια τα προϊόντα σου από το κατάστημα. Κάνοντας τις αγορές σου online ή τηλεφωνικά μπορείς να επιλέξεις το Drive Up, το οποίο σου επιτρέπει να πας με το αμάξι σου στο Parking του καταστήματος και να λάβεις τα προϊόντα σου ανέπαφα. Για την ακρίβεια, δε χρειάζεται ούτε να βγεις καν από το αμάξι σου.

Online ή στο κατάστημα, η πιο πλήρης λύση για σχολικά είναι το Public. Κάνε από νωρίς τις αγορές σου για το νέο σχολικό έτος και ξένοιασε!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης