Αχ, οι χαρές του Πάσχα! Το σπίτι που μοσχοβολάει, οι διακοπές, οι εκδρομές στο χωριό, τα φορτωμένα οικογενειακά τραπέζια και, φυσικά, το δώρο του νονού που πάντα συνοδεύεται από ένα σοκολατένιο αβγό. Ένα από τα πιο διαδεδομένα και λαχταριστά γλυκά της εποχής, το σοκολατένιο αβγό, μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από μια εποχιακή απόλαυση. Ιδίως αν μιλάμε για το Πασχαλινό Αβγό της ΑΒ Βασιλόπουλος που, φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, μοιράζει χαρά σε όλα τα παιδιά. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλει ώστε αυτές τις μέρες όλα τα παιδιά να περάσουν όπως τους αξίζει, ξεκινώντας μια αλυσίδα πράξεων φροντίδας και αγάπης. Πώς; Μέσα από κάθε Πασχαλινό Αβγό ΑΒ που, και φέτος, έχει διπλό σκοπό: να ξετρελάνει κάθε παιδί που θα το πάρει στα χέρια του και, παράλληλα, να στηρίξει τα επόμενα βήματα ζωής των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, συνεισφέρετε με 0,30€, ενώ η ΑΒ θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Έτσι τα φετινά Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ προσφέρουν κάτι πολύτιμο… Αγάπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά μέσα 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η ΕΛΕΠΑΠ πλαισιώνει και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και στις οικογένειες των Γενναίων Παιδιών της ώστε και με τη δική τους στήριξη να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική και τη σχολική ζωή. 

Φέτος, δε, η ΑΒ Βασιλόπουλος μετάτρεψε σε πολύχρωμα περιτυλίγματα τις ζωγραφιές από τους “μικρούς” επισκέπτες του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου για τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φετινή πρωτοβουλία της ΑΒ μας υπενθυμίζει έντονα την αξία της αγάπης και της προσφοράς, ιδίως αυτές τις ημέρες. Μέσα, δε, από το ευφάνταστο σποτ της παρουσιάζει το Πασχαλινό Αβγό ως «πολύτιμο έκθεμα». Ένα πολύ διαφορετικό «έκθεμα», ωστόσο, το οποίο όχι μόνο μπορούμε να αγγίξουμε και να απολαύσουμε, αλλά και να το προσφέρουμε με αγάπη! Γιατί η αγάπη είναι, πάντα, το πιο πολύτιμο δώρο! 

 

Βοηθήστε και εσείς την ΑΒ να πολλαπλασιάσει την αγάπη μέσα από τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ που είναι ήδη διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της και στο AB Eshop σε δύο διαφορετικά μεγέθη και, συνολικά, με τέσσερα διαφορετικά σχέδια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης