Προγραμματίζεις διακοπές, μία μικρή εξόρμηση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, αλλά δεν θες να πάρεις το δικό σου όχημα… Η λύση σε αυτό “ακούει” στο όνομα Europcar. Το όνομα της είναι άρτια συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο… Μία εταιρία η οποία αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, όχι μόνο στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς.

Με παρουσία σε πάνω από 140 χώρες, με περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους και με στόλο που ξεπερνά τις 200.000 οχήματα, η Europcar δεσμεύεται στην ικανοποίηση των πελατών της, είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, τις άριστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λύση της ενοικίασης αυτοκινήτου, είναι μία επιλογή 100% συμφέρουσα για όποιον θέλει να ταξιδέψει, να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας και συνάμα να βγει κερδισμένος! Διότι με την επιλογή της ενοικίασης ενός αυτοκινήτου από την Europcar γλιτώνεις από διάφορα έξοδα, όπως είναι η φθορά του αυτοκινήτου σου, ή το υψηλό κόστος μεταφοράς του οχήματος με πλοίο.

Παράλληλα έχεις και τη σιγουριά ότι σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις για το πλησιέστερο συνεργείο, αλλά με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρίας θα γίνει άμεση αντικατάσταση του οχήματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Europcar αποτελεί μέλος του συνεχώς αναπτυσσόμενου ομίλου Βαρδάκη, που με πολύχρονη παρουσία στον τομέα του τουρισμού καθώς και στο χώρο ενοικίασης και στάθμευσης αυτοκινήτου, φροντίζει να μετουσιώνει σε πράξη τη φιλοσοφία του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Βαρδάκη για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, συνδυάζοντάς τις με ανθρώπινο και φιλικό πρόσωπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης