Πρωτοπόρος στην κατηγορία των τραπεζομάντηλων μιας χρήσης εδώ και 35 χρόνια λειτουργίας, η αμιγώς ελληνική εταιρεία ΕUROCHARTIKΙ καινοτομεί παρέχοντας πρώτη την υπηρεσία τραπεζομάντηλων μιας χρήσης με εκτύπωση QR code.
 

To άνοιγμα της εστίασης συνοδεύεται από νέους κανόνες και μέτρα προφύλαξης και η Eurochartiki με τη βοήθεια της τεχνολογίας στέκεται στο πλευρό κάθε επιχειρηματία, παρέχοντας τη λύση στην τήρηση των αποστάσεων, σύμφωνα με τις θεσμικές οδηγίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια η εταιρεία αναλαμβάνει τη δημιουργία QR code του μενού κάθε επαγγελματία στο χώρο της εστίασης αλλά και την εκτύπωση του στο τραπεζομάντηλο της επιλογής των επαγγελματιών από το ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που ήδη προσφέρει. Όπως δηλώνει η εταιρεία: «Για ακόμη μια φορά, θα στηρίξουμε αμέριστα τους επαγγελματίες της εστίασης, απαντώντας πρώτοι στις νέες προκλήσεις και τάσεις της αγοράς. Τροποποιούμε και αξιοποιούμε τα προϊόντα μας για να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά νέες υπηρεσίες ως λύσεις. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής, με στόχο τη διευκόλυνση τήρησης κανόνων υγιεινής και προστασίας και την  απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας και σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης