Οι επιλογές μας είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν. Οι φίλοι μας, οι αντιλήψεις μας, οι συμπεριφορές μας, οι τόποι όπου πηγαίνουμε διακοπές, οι σύντροφοί μας, είναι όλα αυτά που «υπογράφουν» στην ταυτότητά μας. Είναι αυτό που είμαστε. Όχι τυχαία -και καθόλου άσχημα εδώ που τα λέμε- τα τελευταία χρόνια κριτήριο για το τι είμαστε αποτελεί και το φαγητό που επιλέγουμε. Αυτό που, κατά κανόνα, προτιμούμε.

Τι γράφει το διατροφικό DNA σου; Το έχεις αποκωδικοποιήσει; Τι έχει πάντα το καλάθι σου στο super market; Ξέρεις τι τύπος είσαι λοιπόν; Τώρα μπορείς να το μάθεις ή να το επιβεβαιώσεις, με έναν διασκεδαστικό τρόπο – και μαζί, να διεκδικήσεις πλούσια δώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζεις το ΑΒ QUIZ #TiTheleisNaEisai, απαντάς σε 8 απλές ερωτήσεις και διαπιστώνεις αν ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

healthy κι όποιος αντέχει»: περνάς καλά διαβάζοντας τα διατροφικά στοιχεία πάνω σε κάθε συσκευασία (και γι’ αυτό δεν πάει και κανείς μαζί σου για ψώνια…).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

έχουμε κανά γλυκό»; ζεις κάπου μεταξύ του σιροπιαστού, του κουταλιού, του ταψιού, του παγωτού, και πάντως του «να σταματήσουμε και για κάνα γλυκάκι ρε παιδιά, στο δρόμο μας είναι».

γκουρμεδιάρης»: ξέρεις να συνδυάζεις κάθε πιάτο με το σωστό κρασί.

να κρατάμε λίγο τις παραδόσεις;» σταυρώνεις τις πίτες προτού τις βάλεις στον φούρνο και στέλνεις ρουφηχτά φιλιά για να μην σου κόψει το αβγολέμονο.

σουρταφερτατζής»: γυρίζεις τον κόσμο ή, έστω, του κόσμου τα εστιατόρια και να δοκιμάζεις τα πάντα! 

Μόλις ολοκληρώσεις το ΑΒ QUIZ #TiTheleisNaEisai, θα έχεις βρει τι (θέλεις να) είσαι και θα μπεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Γιατί πέντε (5) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές ΑΒ αξίας €200 και ένα δώρο, αξίας τουλάχιστον €230, απολύτως ταιριαστό με τον τύπο τους.

Να θυμάσαι όμως, το πιο σημαντικό. Όπως λέει και η ΑΒ Βασιλόπουλος, που έφτιαξε αυτό το παχνίδι για σένα, σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης