Λένε πως όταν δημιουργείς έναν χώρο για να μπορείς να τον ευχαριστηθείς και ως πελάτης, τότε έχεις κάνει το πρώτο βήμα προς την επιτυχία. Πίσω από το El Barco στην Κόρινθο, κρύβεται η αγάπη των δημιουργών για την κουζίνα και το πάθος να μεταφέρουν αυτό το συναίσθημα στον γευστικό χάρτη της Κορινθίας, προσφέροντας μια επιλογή διαφορετική και κυρίως προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το El Barco, που παραπέμπει σε κατάστρωμα καραβιού, γίνεται το μέσο για ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα μέχρι την Ιταλία και από την Ισπανία μέχρι την Αργεντινή. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο αρχικός στόχος: Ένα ποιοτικό και γευστικό ταξίδι. Γιατί αυτές οι δύο έννοιες πάνε μαζί και συναντούν στο El Barco τη ζεστασιά που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί. Η αισθητική βρίσκεται σε κάθε σημείο, με τη μεγάλη μπάρα 25 μέτρων που έχει μοναδική θέα στον Κορινθιακό, αλλά και τις μικρές λεπτομέρειες διακόσμησης που δίνουν τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές στο χώρο.
 

Μια ματιά στο -γεμάτο εκπληκτικές προτάσεις- μενού του, θα σε πείσει να επισκεφθείς το El Barco, ξανά και ξανά. Λιγκουίνι με γαρίδες Alfredo, φινόκιο και Chorizo, Tortilla Panco με κοτόπουλο, μανιτάρια, προσούτο και καραμελωμένο κρεμμύδι, Captain’s με φρέσκο τόνο σχάρας, κινέζικο λάχανο, iceberg, παπαρδέλα καρότου, αγγούρι, αυγό panco και vinegrette ανανά, Rib-Εye σχάρας black Angus με πουρέ πατάτας, Jack Daniel’s spare ribs με πατάτες country αρωματισμένες με θυμάρι και πάπρικα… Και το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της γεύσης, δεν έχει τελειωμό… Οι σεφ Παντελής Μπαλής και Βαγγέλης Νικολάου, εγγυώνται για το καλύτερο αποτέλεσμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αναζητάς ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με ποιοτικό αλλά οικονομικό φαγητό, ιδανικό για fine dinning και relaxing cocktail, τότε το El Barco, θα γίνει η επιλογή σου. Σαλπάρουμε, λοιπόν, για ένα ταξίδι που δεν αφορά μόνο τη γεύση, αλλά όλες τις αισθήσεις. Σαλπάρουμε για μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις εύκολα.
 

El Barco

Πλατεία Αντιδημάρχου Ιωάννη Ανδρέου

Αγ. Γεωργίου 80

Κόρινθος

Για κρατήσεις: 698 050 6868
 

Facebook 

https://www.facebook.com/elbarcokorinthos/
 

Instagram 

https://www.instagram.com/elbarco_korinthos/
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης