Οι χριστουγεννιάτικες μέρες είναι κυρίως μέρες οικογενειακών στιγμών. H Akoustica Medica θέλοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της επικοινωνίας στην καθημερινότητά τους θέλησε να κάνει τα παρακάτω δώρα Χριστουγέννων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Ολοκληρωμένη αξιολόγηση λύσεων ακοής: Μια διαδικασία σύντομη, ανέξοδη, ανώδυνη και αξιόπιστη. Μέσα σε μία ώρα ο ενδιαφερόμενος θα έχει μία πλήρη εικόνα των διαθέσιμων λύσεων που μπορεί να έχει. Επίσης ο ειδικός θα του παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει πάνω σε θέματα βελτίωσης ακοής.
2. Δωρεάν έλεγχος και καθαρισμός ακουστικών βαρηκοΐας: Περιλαμβάνει έλεγχο ρυθμίσεων, ενδελεχή καθαρισμό, δωρεάν αλλαγή φίλτρων, μπαταρίας και σωληνάκι (για οπισθωτιαία ακουστικά). Τα ακουστικά μπορεί να είναι της AkousticaMedica ή άλλης εταιρείας
3. Δωρεάν δοκιμή της νέας σειράς ακουστικών ALTA 2, τα οποία είναι:
• Μικρά και αθέατα όταν φοριούνται
• Διαχειρίζονται τους θορύβους του περιβάλλοντος
• Δεν σφυρίζουν
• Εστιάζουν στον ομιλητή που θέλει ο χρήστης να ακούσει
• Είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, μαθαίνουν τις συνήθειες του ανθρώπου και προσαρμόζονται αυτόματα
• Συνδέονται με το κινητό τηλέφωνο και την τηλεόραση κάνοντας την επικοινωνία εύκολη ξανά
• Ανακουφίζουν τις εμβοές για ξεκούραστη ακοή όλη την ημέρα
4. Όφελος -50% στο 2ο ακουστικό για όσους επιλέξουν ολοκληρωμένες λύσεις ακοής: Η Akoustica Medica θέλοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους με δυσκολία ακοής και στα δύο αυτιά να έχουν το καλύτερο δυνατό ακουστικό αποτέλεσμα προσφέρει επιδότηση -50% στο δεύτερο ακουστικό για κάθε ζευγάρι ακουστικών της νέας σειράς. Θα ισχύσουν ειδικές προσφορές για όσους χρειάζονται ή επιλέξουν το ένα ακουστικό.
5. Μπαταρίες: Εφ’ όσον το ραντεβού προγραμματιστεί για ένα από τα ακοολογικά μας κέντρα θα λάβετε επιπλέον δώρο ένα πακέτο μπαταρίες για κάθε ακουστικό που χρησιμοποιείτε ήδη (ένα για το δεξί ακουστικό, ένα για το αριστερό).

Τα Δώρα Χριστουγέννων ισχύουν ως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 800 11 65000 χωρίς χρέωση από σταθερό (210 3214463 από κινητό) για να κλείσουν ένα ραντεβού ή να ενημερωθούν περαιτέρω.

Κεντρικό Ακοολογικό Κέντρο – Αθήνα Πλ. Ομονοίας 12, 2ος όροφος
www.akousticamedica.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης