Η MediaMarkt, γνωστή για τις χαμηλές τιμές τις, εύχεται καλές και ασφαλείς γιορτές προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία συσκευών σε απίστευτες Χριστουγεννιάτικες τιμές.

Τη MediaMarkt την ξέρουμε ως τον μοναδικό προορισμό για λευκές και μαύρες συσκευές. Δεν χρειάζεται όμως να ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου για να επισκεφτείς το MediaMarkt.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εδώ για να σου προσφέρει δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα, γιατί εκτός από μεγάλες συσκευές, θα βρεις ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου για εξοπλισμό σπιτιού, αλλά και υπολογιστές, smartphones, gadgets, κονσόλες… η λίστα δεν έχει τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν δούμε πιο αναλυτικά τις προτάσεις που ανακαλύψαμε στο MediaMarkt, θα πρέπει να επισημάνουμε εξ αρχής ότι για κάθε αγορά άνω των 35 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας με ασφάλεια με όλους τους δυνατούς τρόπους: κάρτα, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με PayPal.

Χριστούγεννα στη MediaMarkt

Για να μην ψάχνεις στους άπειρους κωδικούς, μπορείς να μπεις στην ειδική διαμορφωμένη σελίδα που έχει ετοιμάσει η MediaMarkt, η οποία είναι χωρισμένη σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, ενώ για να σου κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη καθώς ψάχνεις για το ιδανικό δώρο, υπάρχουν κατηγορίες που απευθύνονται σε γονείς, παιδιά, εφήβους, παππούδες κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώρα για πιο υγιεινή ζωή

Επειδή αυτή την εποχή θα βρίσκεστε πολύ ώρα μέσα στο σπίτι, είναι καλό να υιοθετήσετε κάποιες υγιεινές συνήθειες, όπως τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το Xiaomi Mi Electric Scooter Essential. Πρόκειται για το πασίγνωστο ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi, η απόλυτη κομψή και φορητή λύση που σας πάει παντού. Είναι πανάλαφρο, μόλις 12 κιλά κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και αναδιπλώνεται σε 3 δευτερόλεπτα για να το παίρνεις και στα μέσα μεταφοράς. Προσφέρει αυτονομία 20 χιλιομέτρων, έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας, ενώ είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό. Συνδέστε το στο Mi Home app για να ελέγχετε την ταχύτητα οδήγησης καθώς και την υπολειπόμενη ισχύ σε πραγματικό χρόνο.

Για να παρακολουθείτε το βάρος σας, χρειάζεστε όχι απλά μια ζυγαριά, αλλά μια έξυπνη ζυγαριά σαν την Sencor SBS 8800BK. Συνδέεται με Bluetooth στο κινητό σας και με το συνοδευτικό app σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να μετράτε μια σειρά από δείκτες υγείας για το σώμα σας. Εκτός από το βάρος, μπορείτε να μετράτε το σωματικό λίπος, τη μυική μάζα, τον δείκτη μάζας/σώματος, το σπλαχνικό λίπος κ.λπ, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά προφίλ για διάφορα μέλη της οικογένειας.

Μια πολύ καλή και υγιεινή συνήθεια που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί. Το Black & Decker Juice Extractor BXJE600E είναι ένας αποχυμωτής για να παρασκευάζεις νόστιμους χυμούς για όλη την οικογένεια. Είναι ανοξείδωτος, με εξαρτήματα που πλένονται στο πλυντήριο και με τα 600 Watt του θα μετατρέψει σε χυμό ή smoothy όλα τα φρούτα και τα λαχανικά.

Εάν σας αρέσον οι τηγανιτές πατάτες (σε ποιον δεν αρέσουν) γιατί να μην τις μαγειρεύετε πιο υγιεινά; Η φριτέζα – πολυμάγειρας Multifry της De’Longhi είναι μια καινοτόμα συσκευή που μαγειρεύει υγιεινά και νόστιμα μια μεγάλη ποικιλία φαγητών χρησιμοποιώντας θερμό αέρα, ενώ μπορεί επιπλέον να τηγανίσει με ελάχιστο λάδι, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες που υπάρχουν σε μια κουζίνα. Σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών, από ριζότο μέχρι κοκκινιστό, καθώς και να τηγανίζετε γρήγορα νόστιμες φρέσκιες πατάτες με πιο υγιεινό τρόπο. Ακόμα, μπορείτε να φτιάξετε πίτσα, κέικ, πίτες αλλά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, αντικαθιστώντας πολλές από τις ξεχωριστές συσκευές που έχετε στην κουζίνα σας.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν με τις hot προσφορές της MediaMarkt. Και εάν ανησυχείτε για το πώς θα φτάσουν σε εσάς, η MediaMarkt έχει φροντίσει να τα φέρνει όλα στην πόρτα σας με ανέπαφη (και δωρεάν όπως προαναφέραμε στην αρχή) παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης