Με 20€ την ημέρα μπορείς να κινηθείς έξυπνα, εκμεταλλευόμενος το χρόνο σου… Αυτό υπόσχεται η Europcar και δίνει τη δυνατότητα σε όλους εκείνους που θέλουν να πετύχουν τον ιδανικό αυτό συνδυασμό, με προσφορές του Φεβρουαρίου, που θα κάνουν πολλούς να ζηλεύουν!

Το δυναμικό brand στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, κάνει ένα καλό… μπάσιμο στον Φεβρουάριο, προσφέροντας στο τριήμερο 8-11/2 του Φλεβάρη τη δυνατότητα ενοικίασης ενός οχήματος Micra (ή άλλο όχημα στην αντίστοιχη κατηγορία) με 20€ την ημέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, έχει ένα ακόμη ιδανικό πλεονέκτημα. Κι αυτό διότι η ενοικίαση οχήματος με 20€ την ημέρα προσφέρεται μεν για το τριήμερο 8-10/2 και ισχύει ακόμη και για ημερήσια κράτηση, αλλά και για κράτηση που θα ξεπερνά το τριήμερο, έχοντας διάρκεια ακόμη και έξι ημερών!
Κι αν κάποιος θέλει να ενοικιάσει ένα όχημα άλλης κατηγορίας, κι εκεί η Europcar φροντίζει να προσφέρει μία δελεαστική πρόταση, καθώς παρέχεται έκπτωση 10% σε όποιον κάνει κράτηση μέσω του www.europcar-greece.gr.

Με 4,99€/ημέρα στην Eparking

Και για εκείνους που θα χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης της Eparking δίπλα στο αεροδρόμιο, η προσφορά για το τριήμερο 8-11 Φεβρουαρίου είναι μόλις 4,99€ την ημέρα! Κάντε τώρα την κράτησή σας είτε online στο ‪www.eparking.gr, είτε τηλεφωνικά στο 24ωρο Call Center ‪2130390888‬, είτε τοπικά στον σταθμό Eparking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για την Europcar, επικοινωνήστε στο 24ωρο Call Center στο 2130390 888 ή με e-mail στο reservations@europcar-greece.gr

Για μία θέση στην Eparking κάντε τώρα την κράτησή σας είτε online στο ‪www.eparking.gr, είτε τηλεφωνικά στο 24ωρο Call Center ‪2130390888‬, είτε τοπικά στον σταθμό Eparking

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης