Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της, ενώ κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις. Με πλούσια εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια πληθώρα προϊόντων που περιλαμβάνουν Πλακίδια, Είδη Υγιεινής, Μπανιέρες – Συστήματα Υδρομασάζ, Είδη Κρουνοποιΐας (μπαταρίες), Αξεσουάρ Μπάνιου, Έπιπλα Μπάνιου, Είδη Ψύξης – Θέρμανσης, Νεροχύτες, Απορροφητήρες, Κόλλες & Συγκολλητικά Υλικά, Υαλότουβλα και πολλά ακόμη προϊόντα που διαρκώς εμπλουτίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η εταιρεία είναι δομημένη γύρω από την λέξη ποιότητα, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν, αλλά και μετά την πώληση. Η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι, η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. κάνει μοναδικές προσφορές για την ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πλακίδια τοίχου, δαπέδου, μπάνιου, υαλότουβλα και είδη υγιεινής, γούρνες, ντουζιέρες, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, στήλες ντουζ, καμπίνες και θερμοσίφωνες και πολλά ακόμη επώνυμα προϊόντα, για το σπίτι σας μόνο. Οι προσφορές ισχύουν έως 31 Ιουλίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. στοχεύει διαρκώς στην ολική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της αλλά και του προσωπικού της, προσφέροντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πληθώρα επιλογών για τους πελάτες της, αλλά και άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό της. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της αγοράς αλλά και τον ανταγωνισμό, η εταιρεία προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία αλλά και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μετά την πώληση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης