Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το πιο αποτελεσματικό μέσο για την μείωση της βλάβης από το κάπνισμα, μπορεί να σας συνοδεύει σε όλες τις εκδηλώσεις και σε όλους τους χώρους, αφού το μόνο «κατάλοιπο» που αφήνει είναι ένα ευχάριστο και απαλό άρωμα, ενώ σας χαρίζει παράλληλα τη γευστική απόλαυση που θα θέλατε να συνοδεύει το φαγητό σας ή το ποτό σας. Η δοκιμή και η επιλογή του κατάλληλου υγρού για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο αποτελεί και το εχέγγυο για να λάβετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση.

Για αυτό ήρθε η ώρα να γνωρίστε τη νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης της alter eGo «The Business» που θα σας ενθουσιάσει! Με αρώματα από τα αγαπημένα σας φρουτένια smoothies, τα νέα υγρά επιτυγχάνουν την απόδοση ενός ατμού γεμάτου, μεταξένιου και απαλού, θα που θα ικανοποιήσει εσάς αλλά και τους… γύρω σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γλυκά μούρα, κρεμώδης μπανάνα, ζουμερή φράουλα και λαχταριστό πεπόνι σας περιμένουν να τα γευτείτε… Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στις σωστές επιλογές!

Αποκτήστε τα με 16,90 ευρώ, σε διάφορα επίπεδα νικοτίνης: none (0%), extra low (0,3%), ultra low (0,6%) και medium (1,2%).

Ενημερωθείτε αναλυτικά και υποβάλλετε την παραγγελία σας διαδικτυακά εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/the-business.html

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Business – Wall Street

Οι γλυκές νότες του μοσχολέμονου, αναμιγνύονται και δίνουν μία κρεμώδη, απαλή και πλούσια γεύση που χτυπάει κόκκινο στο χρηματιστήριο της απόλαυσης!

The Business – 1929

Γλυκό μανταρίνι και υπόξινος ανανάς; Η γεύση μοιάζει σαν να είναι… απαγορευμένη! Το 1929 είναι μια γεύση-ορόσημο που αλλάζει όσα ξέρατε για τις νότες εσπεριδοειδών και είναι φτιαγμένο για να αφήσει εποχή!

The Business – The Ladder

Το The Ladder φέρνει τη γλύκα ενός ζουμερού πεπονιού σε συνδυασμό με τη δροσερή και αρωματική νότα του δυόσμου και απογειώνει την απόλαυση!

The Business – Bank Roll

Ένα smoothie άγριου μπλε μούρου με έντονη, απόλυτη και σαγηνευτική γεύση!

The Business – Brass Tacks

Ολοκόκκινη ζουμερή φράουλα, ωριμασμένη στον ήλιο, έτοιμη να τη γευτείς μαζί με γλυκιά κρεμώδη μπανάνα! Το Brass tacks φιλοδοξεί να αποτελέσει την κορυφαία σας επιλογή!

Τα υγρά αναπλήρωσης της alter eGo

Η εταιρία alter eGo συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζεται η διαχρονική παροχή ασφαλών υγρών για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα 75 διαφορετικών υπέροχων γεύσεων, σε διάφορα επίπεδα νικοτίνης, αναλόγως των προτιμήσεων σας, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ απόλαυσης.

Η αμερικάνικη υπεροχή, η ευρωπαϊκή εγγύηση και η ελληνική καινοτομία, συναντιούνται στα υγρά αναπλήρωσης της altereGo.

Γνωρίστε όλες τις γεύσεις εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid.html

Απολαύστε τις γεύσεις χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο Α7, την πιο καλοσχεδιασμένη, αποδοτική, κομψή, μικρού μεγέθους και άρα διακριτική, συσκευή που είδατε ποτέ στον χώρο του ατμίσματος! Τώρα, το Α7 βγαίνει σε πέντε χρώματα ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ: Μαύρο, Ασημί, Sky Blue, Cherry Red, και Magic Blue.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης