Η JYSK γιορτάζει και φέτος τη BlackFriday – Κερδίστε μέχρι και 75%. Ανακαλύψτε εδώ όλες τις Black Friday προσφορές!

Τα τελευταία χρόνια και πολύ εντονότερα από πέρσι έχει μπει στη ζωή μας η BLACK FRIDAY, μια ημέρα απίστευτων προσφορών που προκαλεί φρενίτιδα στους καταναλωτές. Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1950 στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α., η BLACK FRIDAY έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, η Black Friday αποτελεί πλέον την σημαντικότερη περίοδο του χρόνου από πλευράς αγοραστικής κίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ισχύει και για τη χώρα μας, όπου οι καταναλωτές αναμένουν, με αγωνία και αγοραστική έξαψη, τη Black Friday, η οποία αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία αγορών και στην ουσία σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού που δραστηριοποιείται σε 50 χώρες, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της. Όμως, οι προσφορές κατά τη διάρκεια της Black Friday γίνονται ακόμα πιο μεγάλες. Στην Ελλάδα η JYSK παρουσίασε για πρώτη φορά την ενέργεια Black Friday το 2015, δύο μόλις μήνες αφότου είχε ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη χώρα, και την επανέλαβε με τεράστια επιτυχία τα χρόνια που ακολούθησαν.

Φέτος, οι προσφορές συνεχίζονται και η Black Friday στη JYSK ξεκινά από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ενώ οι εξαιρετικές προσφορές θα είναι ενεργές και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές του Ελλαδικού χώρου, ακόμα και σε εκείνους που δε βρίσκονται κοντά σε ένα από τα 22 καταστήματα που ήδη υπάρχουν στην Ελλάδα, να επωφεληθούν των προσφορών Black Fridayμέσω του e-shop στη JYSK.gr. Έπιπλα και είδη διακόσμησης, στρώματα και άλλα είδη ύπνου, λευκά είδη και προϊόντα για το σπίτι διατίθενται σε προσφορές μέχρι και 75%, κάνοντας το Σκανδιναβικό design πιο προσιτό από ποτέ.

Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι τις Black Friday προσφορές της JYSK θα διαδεχθούν και φέτος οι CYBER DAYS προσφορές,από τη Δευτέρα 26.11 έως και την Τετάρτη 28.11. Όπως μαρτυρά και το όνομα τους, πρόκειται για προσφορές που αφορούν αποκλειστικά τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 500 προϊόντα με κέρδος 20-50%, και γιορτάστε με τη JYSK το μεγαλύτερο ψηφιακό event. Μείνετε συντονισμένοι και τη Δευτέρα 26.11 κλικάρετε εδώ για να μάθετε πρώτοι τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK στα μόνο online διαθέσιμα προϊόντα. Για εσάς που λατρεύετε το e-shopping υπάρχει ακόμα ένας λόγος και μια μεγάλη ευκαιρία κέρδους για τιςαγορές σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης