Η εποχή της πανδημίας δημιουργεί νέες συνήθειες αλλά και νέες απαραίτητες ανάγκες, προκειμένου να προστατευθούμε από τον κορωνοϊό και να μείνουμε ασφαλείς. Ο πιο βασικός κανόνας από όλους δεν είναι άλλος από την καθαριότητα και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, ώστε να εμποδίσουμε την εξάπλωση των μικροβίων και να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας.

Αρκούν όμως οι απλοί κανόνες υγιεινής για να προστατευθούμε επαρκώς, ειδικά δε όταν το ιικό φορτίο σε όλη τη χώρα είναι τεράστιο; Για να μειώσουμε τις πιθανότητες -όσο και την «επιβίωση» του ιού στον χώρο μας-, η λύση δεν είναι άλλη από αυτό που ίσως να φάνταζε πολυτέλεια προ της πανδημίας ενώ σήμερα αποτελεί ανάγκη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την απολύμανση, που πρέπει να πραγματοποιούμε συχνά, δυστυχώς, στους χώρους μας, ώστε να νιώθουμε και να είμαστε προστατευμένοι.

Το zougla.gr έκανε έρευνα αγοράς και ξεχώρισε μια εταιρεία, με έδρα στα βόρεια προάστεια, που δραστηριοποιείται όμως σε όλη την Αττική και η οποία τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και διαθέτοντας τα απαιτούμενα πιστοποιητικά έρχεται στον χώρο σας, όποιος και να είναι αυτός, και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης.

Συγκεκριμένα η εταιρεία “ΑΣΤΡΑ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ” αναλαμβάνει με αξιοπιστία και συνέπεια να προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια υγιεινής σε όλους τους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία δεν παραβλέπουν ούτε… γωνιά κατά τη διαδικασία της απολύμανσης. Τα προϊόντα (απολυμαντικά-καθαριστικά) που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, και εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, τον ΕΟΦ και το Υπουργείο Υγείας, ενώ ενδείκνυνται ειδικά κατά του κορωνοϊού. Η απολύμανση γίνεται δε μέσω ψεκασμού με τη χρήση ειδικού μηχανήματος (νεφελοψεκασμού).

Όλα αυτά εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μάλιστα στην πιο συμφέρουσα τιμή, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικά όταν εκεί έξω υπάρχουν πολλοί… αεριτζήδες με χαμηλής ποιότητας εργασία, που υπονομεύουν έτσι όχι απλώς την καθαριότητα του χώρου, αλλά πλέον και την ίδια την υγεία!

Οι υπηρεσίες και οι τιμές

Η “ΑΣΤΡΑ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ” αναλαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης- μικροβιοκτονίας, καθαρισμού ιδιωτικών χώρων, επαγγελματικών γραφείων, αθλητικών εγκαταστάσεων, αιθουσών εκδηλώσεων, πολυκατοικιών, καταστημάτων, χώρων μαζικής εστίασης, αυτοκινήτων και όπου αλλού χρειαστεί. Το ραντεβού κλείνεται ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη.

Η τιμή της απολύμανσης ορίζεται στα 0,5€/m2 + ΦΠΑ και συγκεκριμένα:

Καθαρισμός πολυκατοικιών από 38 €

• Καθαρισμός σπιτιού από 10 €

• Καθαρισμός γραφείων από 75 €

• Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση 1,8 € / τ.μ.

• Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση από 1,5 € /τ.μ.

Επικοινωνία:

Δευτέρα – Κυριακή όλο το 24ωρο

Τηλ : 6987029568 

Email : astraftera@gmail.com

Μάθετε περισσότερα εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης