Τα Praktiker, καλωσορίζουν την Άνοιξη με έναν πλήρη Κατάλογο Κήπου, με προτάσεις για τη δημιουργία του εξωτερικού χώρου των ονείρων σας. Μέσα από τις 130 σελίδες του, ο Κατάλογος προτείνει ιδέες και λύσεις για κάθε στυλ και budget, ενώ σας δίνει πρωτότυπα tips και έμπνευση για να μετατρέψετε τον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας στην προσωπική σας όαση.

Boho, με πολλά χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα ή All Time Classic με λιτές γραμμές; Μεγάλος κήπος στην Βάρκιζα ή μπαλκόνι στο Κέντρο; Όπως και αν είναι, τα Praktiker είναι εδώ για να δώσουν λύση στα ερωτήματά σας, να σας προτείνουν πρωτότυπες ιδέες και να σας καθοδηγήσουν να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο, στον δικό σας μικρό παράδεισο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κήπος, Μπαλκόνι ή Βεράντα; Ανάλογα με το μέγεθος του εξωτερικού σας χώρου, τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο, παρέα με τα Praktiker μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό! Μέσα από μία τεράστια γκάμα νέων αλλά και αποκλειστικών ειδών: έπιπλα, γλάστρες, είδη παραδοσιακού ή αυτόματου ποτίσματος, εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, φωτιστικά και διακοσμητικά για κάθε σας ανάγκη, αλλά και πολλά συμπληρωματικά είδη, όπως σιντριβάνια και στοιχεία feng shui – ακόμη και είδη αποπαρασίτωσης, για ένα ευχάριστο outdoor living.

Επιπλέον, διαθέτουν ξεχωριστές προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να αποκτήσουν την παιδική χαρά των ονείρων τους και να απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με τους φίλους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι θέλετε να «πρασινίσετε» τον εξωτερικό σας χώρο, με μία επίσκεψη στα Praktiker θα εντοπίσετε όλα τα είδη κηπουρικής που χρειάζεστε, από το χώμα, το λίπασμα και τους σπόρους, έως τον πιο ολοκληρωμένο εξοπλισμό για τον σύγχρονο κηπουρό. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού των καταστημάτων, θα ενημερωθείτε για τα φυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας, για τις ανάγκες συντήρησής τους, καθώς και για έξυπνες λύσεις ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως τον εξωτερικό σας χώρο, για να δώσετε μία αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι σας.

Για τους λάτρεις του Barbeque, τα Praktiker προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από ψησταριές και είδη ψησίματος, καθώς και tips για να γίνετε ο καλύτερος ψήστης, γιατί σημασία δεν έχει μόνο η τέχνη του ψησίματος, αλλά και ο σωστός εξοπλισμός.

Παράλληλα, τα Praktiker λανσάρουν τη ΝΕΑ Υπηρεσία ‘Garden Experts’ γιατί μπορεί εσείς να έχετε το «έξω», αλλά τα Praktiker έχουν τα «μέσα»! Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνοι είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν στον σχεδιασμό οποιουδήποτε υπαίθριου χώρου αλλά και για την ολοκληρωμένη υλοποίηση του έργου από έμπειρα συνεργεία.

Τα Praktiker διοργανώνουν μια ξεχωριστή Ημέρα Κήπου στις 19 Μαΐου, στο κατάστημα Ελληνικού, όπου μπορείτε να απολαύσετε μία γεμάτη ημέρα αφιερωμένη στο outdoor living! Οι Praktiker Garden Experts ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, για να ζήσετε από κοντά μια μοναδική εμπειρία κηπουρικής, barbeque και διακόσμησης εξωτερικού χώρου… με δραστηριότητες αφιερωμένες σε κάθε ηλικία, για μικρά αλλά και «μεγάλα» παιδιά, με προσφορές, κεράσματα και μοναδικά δώρα.

Στα καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο δυναμικό e-shop της εταιρείας Praktiker.gr, θα ανακαλύψετε ό,τι χρειάζεστε για τον εξωτερικό σας χώρο ενώ θα βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία και πρώτες ύλες για να δημιουργήσετε τις δικές σας κατασκευές. Επιπλέον, τα Praktiker προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που συμφέρουν και διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τις αγορές σας:

• δωρεάν μεταφορά αγορών από €199 και άνω
• πληρωμή σε 24 δόσεις για αγορές €50 και άνω

Δείτε περισσότερα εδώ.

Απολαύστε τις μοναδικές προσφορές του Καταλόγου Κήπου Praktiker έως τις 26 Μαΐου και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να χαίρεστε τον κήπο κάθε εποχή του χρόνου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης