Εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές έως και 25% σε μεγάλη ποικιλία γυναικείων τσαντών Versace 1969!

To dresscode24.gr γιορτάζει τον 1ο χρόνο λειτουργίας του και προσφέρει έως και 25% έκπτωση σε περισσότερες από 200 γυναικείες τσάντες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το dresscode24.gr ένα νέο site οδηγός της ανδρικής και γυναικείας μόδας, εκπροσωπώντας μάρκες από την εγχώρια αγορά, αλλά και διάσημες εταιρείες του εξωτερικού σε αξεσουάρ και τσάντες προσφέρει ευκολία, άνεση και χαμηλές τιμές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτιαγμένο με μεράκι, οι Έλληνες ιδρυτές πιστεύουν ότι το style και η ωραία εμφάνιση δεν είναι απαραίτητο να κοστίζουν πολύ. Για το λόγο αυτό μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες του dresscode24.gr είναι αυτή εκείνη με τη Versace 1969 για την προώθηση των διάσημων γυναικείων τσαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι επισκέπτες του dresscode24.gr μπορούν έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία σε τσάντες Χειρός, Ώμου, Cross Body, Mini, Σακίδια και Δερμάτινες.

Τα 2 σημεία επιτυχίας τους είναι η εγγύηση προς τον καταναλωτή για την έγκυρη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων μέσα σε εγγυάται την παράδοση των προϊόντων μέσα σε 3 εργάσιμες οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ανακαλύψτε σήμερα το δικός σας dresscode24… 24 ώρες την ημέρα, με εξαιρετικές εκπτώσεις, προσφορές και εορταστικές τιμές σε μεγάλη γκάμα γυναικείων τσαντών και accessories.

Θα τα βρείτε όλα εδώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης