Συνέβη και αυτό. Μια γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης για να γλυτώσει από τον σύντροφό της που την ζήλευε παθολογικά, αναγκάστηκε κάποια στιγμή στην προσπάθειά της να αποφύγει τον διώκτη της που την ακολουθούσε με αυτοκίνητο, και μπήκε ανάποδα σε έναν δρόμο που οδηγούσε στο αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης όπου και σχεδίαζε να καταφύγει.

Όντως πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά από το ΑΤ και έτρεξε να μπει στο κτήριο της Αστυνομίας. Ο φρουρός την σταμάτησε, αρνήθηκε να την ακούσει και στη συνέχεια της έκοψαν κλήση για παράβαση του ΚΟΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό της πήραν και τις πινακίδες. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Απαίτησε και μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της. Εκεί οι αστυνομικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, ήταν άλλωστε υποχρεωμένοι από τον νόμο και συνέλαβαν τον ζηλιάρη σύντροφο και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα, ανέβηκε στον διοικητή του τμήματος για να της σβήσει την κλήση, να της επιστρέψει τις πινακίδες και κυρίως να της διαγράψει το πρόστιμο των 100 ευρώ που της είχε επιβληθεί. Ανένδοτος ο διοικητής, αρνήθηκε να την διευκολύνει. Συμπέρασμα: Εάν θέλετε να βρείτε το δίκιο σας πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε το δίπλωμα, να σας πάρουν τις πινακίδες, να πληρώσετε πρόστιμο ώστε να καταφέρετε στο τέλος να υποβάλετε τη μήνυση που θέλετε το ΑΤ της περιοχής σας το οποίο θεωρητικά είναι εκεί για να προστατεύει τα δικαιώματα του πολίτη. Κύριε Χρυσοχοΐδη προφανώς έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης