Ο Ζαχαρίας Ρόχας μιλάει για τους λόγους που τον ανάγκασαν να μετακομίσει από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και για το μέλλον των τηλεοπτικών σειρών.

«Έπεσα θύμα της πολιτικής κατάστασης της υποβάθμισης του κέντρου. Στην αρχή υπήρξα θύμα κλοπής, προπηλακισμών, μέχρι που κάποιοι μέσα από την πολυκατοικία, με ονόματα, με συμβόλαια και όλα τα λοιπά στοιχεία μου επιτέθηκαν γιατί στις τέσσερις την νύχτα σφάζονταν κι εγώ έκανα το λάθος να ειδοποιήσω την ελληνική αστυνομία. Λίγο καιρό μετά, μου κοινοποίησαν κανονικά ότι έχω στοχοποιηθεί κι έτσι εγκατέλειψα κι εγώ το κέντρο κι έφυγα», δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μαχαίρωσαν 30 Κούρδοι. Έπεσαν επάνω μου ανελέητα, κάτι που δεν εγγράφεται στον εγκέφαλο του Δυτικού ανθρώπου. Οι 10 κρατούσαν μαχαίρια, 10 με κλωτσάγανε και 10 με κοιτάγανε. Με χτύπησαν στο πόδι, μόλις λίγα χιλιοστά πριν από κεντρική αρτηρία, διακομίστηκα στο νοσοκομείο, αλλά βέβαια στο μεταξύ εκείνοι είχαν φύγει ανενόχλητοι».

Τέλος, ο πρωταγωνιστής επιτυχημένων σήριαλ του παρελθόντος όπως η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή έδωσε την δική του εξήγηση σε ό,τι αφορά το γιατί αυτές οι σειρές σταμάτησαν.

«Κάποιοι ηθοποιοί έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι μέσα από αυτό. Υπήρχαν άνθρωποι που κάθονταν και σκέφτονταν ότι εάν κάνουν λίγα γυρίσματα, θα πάρουν τα ίδια ή ακόμη και περισσότερα χρήματα. Αυτή η αντίληψη οδήγησε στο θάνατο κάποιες σειρές, ανάμεσά τους και αυτές που έπαιζα εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης