Η αποκάλυψη του αρραβώνα της διάσημης ηθοποιού ήρθε από τον σύντροφό της Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez), ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων!

Οι πληροφορίες περί αρραβώνα της 45χρονης Μπέρι ξεκίνησαν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν εθεάθη με ένα λαμπερό μονόπετρο στο δάχτυλό της. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τα όσα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό. Η επιβεβαίωση των χαρμόσυνων νέων ήρθε διά στόματος Μαρτίνεζ την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση στο Μαϊάμι. «Ναι, φυσικά και αρραβωνιαστήκαμε» αρκέστηκε να δηλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο 46χρονος ηθοποιός διέψευσε τις φήμες πως το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε η αγαπημένη του δεν ήταν τελικά αυτό με το οποίο έγινε η πρόταση. Για να εντυπωσιάσει την εκλεκτή της καρδιάς του, ο Μαρτίνεζ παρήγγειλε το μονόπετρο σε γνωστό κοσμηματοπωλείο του Παρισιού, το οποίο επιμελείται επί δεκαετίες κοσμήματα για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών.

Μετά τον αρραβώνα ακολουθεί συνήθως ο γάμος και η Μπέρι μοιάζει να είναι πιο σίγουρη από ποτέ για την επιλογή της. Αν και έχει κάνει ήδη δύο αποτυχημένους γάμους στο παρελθόν, θεωρεί πως βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του Μαρτίνεζ.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης