Για το ήθος στην τηλεόραση, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα νούμερα τηλεθέασης, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι με ήθος στην τηλεόραση απάντησε: «Σαφέστατα, εννοείται πως υπάρχουν. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν σε αυτό το δημόσιο μέσο που εκφέρεις άποψη, εκφέρεις συμπεριφορά η οποία πολλές φορές επαναλαμβάνεται και μιμείται από τον κόσμο, αλίμονο αν δεν υπήρχε επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τους φίλους τους αγαπάς, δεν τους φοβάσαι», είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον Όμορφο Κόσμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου που παίζει «απέναντί της». «Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου πολλά χρόνια και χαίρομαι που πάει καλά και πιο πολύ χαίρομαι ότι δεν έχω εγώ πρόβλημα με το ότι πάει καλά. Γιατί από την μέρα που ξεκίνησε δεν είχαμε καμία απώλεια αλλά θα λυπόμουν πραγματικά πολύ αν δεν πήγαινε καλά το νέο του εγχείρημα. Αγαπώ την προσπάθειά του, αγαπώ τον ίδιο βασικά. Άλλωστε απευθυνόμαστε σε διαφορετικό κοινό με τον Γρηγόρη», πρόσθεσε.
Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν εκείνη νικήτρια. Τι είπε για αυτό; «Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Ο καθένας επιλέγει να δει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Δεν σημαίνει ότι αυτό που δεν επιλέγει να δει είναι απαραίτητα κακό. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα να με ακολουθεί ο κόσμος».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου- Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης