Είναι η χρονιά της και δεν το κρύβει. Δυναμικά έχει μπει το 2012 για την Ελένη Μενεγάκη η οποία συνεχίζει να είναι «βασίλισσα» στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Πολλοί είναι αυτοί που βιάστηκαν να σχολιάσουν πως η αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της δεν θα φέρει τα αναμενόμενα υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά διαψευστήκαν πολύ γρήγορα. Όσο για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι, πρόσφατα η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή της πως θα ήθελε να γίνει μητέρα για ακόμη μια φορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την χρονική περίοδο επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, και όπως ή ίδια έχει πει «αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου και κυρίως τα παιδιά μου, ποια μάνουλα άλλωστε δεν νιώθει το ίδιο»

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και εμφανισιακά στα καλύτερά της καθώς φροντίζει τον εαυτό της και τη διατροφή της. Η ίδια δεν αγχώνεται για το look της ούτε ακολουθεί κάποιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.. όπως έχει τονίσει και η ίδια στο παρελθόν στις συνεντεύξεις της.

Επιμέλεια: Μπρίγκου Μαργαρίτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης