Τρόμος στον αέρα για τον Σερ Έλτον Τζον, καθώς το 90 εκατ. ιδιωτικό τζετ του υπέστη βλάβη. Το ιδιωτικό αεροσκάφος του 74χρονου σταρ, με το οποίο πετούσε για μία εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, υπέστη υδραυλική βλάβη στα 10.000 πόδια και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

Ο Βρετανός σερ ταξίδευε από το αεροδρόμιο Farnborough του Χάμσαιρ στη Νέα Υόρκη και βρισκόταν στα 10.000 πόδια πάνω από την Ιρλανδία όταν το ιδιωτικό του τζετ  -υπέστη βλάβη. Ο πιλότος του αναγκάστηκε να κάνει μια αναστροφή κοντά στην ακτή της νότιας Ιρλανδίας. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα έκαναν πολύ δύσκολη την αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος χρειάστηκε να κάνει τρεις προσπάθειες για να προσγειώσει το αεροσκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά συνεργεία περίμεναν σε ετοιμότητα στο αεροδρόμιο Farnborough, όταν ενημερώθηκαν πως το αεροσκάφος που μετέφερε τον Έλτον Τζον κινδύνευε. Παρά την εμπειρία που έζησε, ο σταρ αναμένεται να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για τη Νέα Υόρκη και να συνεχίσει την περιοδεία του «Fewell Yellow Brick Road Tour», ώστε να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές του.

Πηγές δήλωσαν στη «The Sun» ότι ο τραγουδιστής ήταν σε άσχημη κατάσταση, μετά τις αναταράξεις που του προκάλεσαν στρες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης