Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης του φημισμένου κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου.

Το φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του με την ταινία Moonrise Kingdom, και οι Bruce Willis, Tilda Swinton και Edward Norton περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάμψη από Χόλιγουντ έφεραν όμως την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ στην Κρουαζέτ, και οι σταρ Diane Kruger και Ewan McGregor, που ανήκουν στην κριτική επιτροπή του φεστιβάλ και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την έναρξη του.

Στο κόκκινο χαλί πριν από την τελετή έναρξης του 65ου φεστιβάλ των Καννών περπάτησαν ωστόσο και άλλοι σταρ με παγκόσμια φήμη, όπως οι Jane Fonda, Eva Longoria, Alec Baldwin, Jessica Chastain, Freida Pinto. Ο Alec Baldwin συνοδευόταν στο φεστιβάλ από την σύντροφο του Hilaria Thomas, Ακόμη, το παρών στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ έδωσαν, μεταξύ άλλων, η νεαρή τραγουδίστρια Lana Del Rey και το διάσημο μοντέλο Eva Herzigova.

Παρών ήταν και ο σκηνοθέτης του “The Artist”, Michel Hazanavicius, ο οποίος θαύμασε την σύζυγο του Berenice Bejo στον ρόλο της οικοδέσποινας της τελετής έναρξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έναρξη του φεστιβάλ των Καννών δεν θα μπορούσαν να λείψουν και εκπρόσωποι της γαλλικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως οι : Virginie Ledoyen, Vahina Giocante, Marie Gillain, κ.ά.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης