Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Λάουρα Νάργες, αφού σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, βυθίζοντας τόσο εκείνη όσο και την υπόλοιπη οικογένεια σε απέραντη θλίψη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την μεγάλη αδυναμία που του είχε, συνεπώς ο ξαφνικός θάνατός του λίγες ημέρες μετά το εγκεφαλικό που του είχε συμβεί, την σόκαρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από την παιδική ηλικία της, σημειώνοντας: «6 χρόνια χωρίς εσένα. Μου λείπεις πάρα πολύ».

Σε παλιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε δηλώσει για τον πολυαγαπημένο της μπαμπά: «Ήξερε πόσο τον αγαπούσα, ήμασταν πολύ κοντά. Ξέρω ότι τον πλήγωσε η απόφασή μου να ζήσω στην Ελλάδα, ότι δεν ήμασταν κοντά πια, του στοίχισε. Προτιμούσε να είμαι εκεί, μαζί του. Στενοχωριόταν γιατί υπήρχε κρίση εδώ, ενώ στη Γερμανία η κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα διότι του έλεγα και του έδειχνα όλα όσα αισθανόμουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόλαβα τουλάχιστον να τον αποχαιρετήσω, κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Δεν θα ξεχάσω πως, λίγο μετά την πρεμιέρα με το Πρω1νό, χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι ο μπαμπάς μου μπήκε στο νοσοκομείο. Πρόλαβα να πάω, να τον δω, να του μιλήσω, να του πιάσω το χέρι… Έφυγε τελικά στα χέρια μας. Το θεωρώ σημαντικό από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης