Το Μικρολίμανο επέλεξαν για να γευματίσουν η Αμάλ Αλαμουντίν– Κλούνεϊ με τις ηγεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τους συνεργάτες τους.

Μετά τις συναντήσεις που προηγήθηκαν στα δύο υπουργεία, όλοι κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο «Βαρούλκο» του διακεκριμένου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, στο Μικρολίμανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός σεφ είχε  επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του μενού, με σκοπό να συγκλονίσει τον ουρανίσκο της Αμάλ Αλαμουντίν. Και όπως φαίνεται το πέτυχε και η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ τον ευχαρίστησε με ένα χειρόγραφο ενθύμιο….

«Αγαπητό προσωπικό του εστιατορίου Βαρούλκο. Σας ευχαριστώ για τη ζεστή υποδοχή και το καταπληκτικό γεύμα. Αμάλ», έγραφε στο σημείωμα η Λιβανέζα δικηγόρος.

Όσο για το μενού, αυτό περιλάμβανε σύμφωνα με πληροφορίες καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας. Για επιδόρπιο είχαν σύμφωνα με πληροφορίες παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Λαζάρου με μια ανάρτησή του στο Facebook που συνοδευόταν και από φωτογραφίες ανέφερε ότι χαίρεται για την προσπάθεια επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα και ότι είναι τιμή του να φιλοξενεί στο εστιατόριο του προσωπικότητες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Σήμερα στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, η Αμάλ Κλούνεϊ θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ στη 13:00 θα γίνει ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και λίγο αργότερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου η δικηγόρος θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Στις 16:00 έχει προγραμματιστεί ανάβαση στον Ιερό Βράχο και σύμφωνα με πληροφορίες η όμορφη δικηγόρος εμφανίστηκε προβληματισμένη, αφού αποκάλυψε ότι δεν ξέρει να έχει φέρει τα κατάλληλα παπούτσια για να επισκεφτεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Μάλιστα αστειευόμενος ο υπουργός Πολιτισμού, την ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράει, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο «πρόβλημά» της.

Διαβάστε ακόμη Αμάλ Αλαμουντίν: Η δικηγόρος που λατρεύει τα δύσκολα

 Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης