Ήταν ένα ντουέτο διαφορετικό από όλα τα άλλα! Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβηκε στην πίστα πλάι στη μοναδική Γλυκερία. Ο hair stylist, ο οποίος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Οι απελπισμένοι» όπου συμμετείχε, σε ένα από τα ρεπό του επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας και δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο!
Ο Τρύφωνας κάθισε μαζί με την παρέα του σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα.

Κάποια στιγμή η Γλυκερία την ώρα που βρισκόταν στην πίστα ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι ανάμεσά τους ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς και τον κάλεσε στην πίστα να τραγουδήσουν παρέα. Οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί ένα κομμάτι και όλο το μαγαζί τούς καταχειροκρότησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ειλικρινά, ένιωσα αμηχανία δίπλα στη Γλυκερία, γιατί είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη φωνή και ήθος, που θαυμάζω πολύ. Όταν ανέβηκα στην πίστα να τραγουδήσω μαζί της, τα έχασα γιατί είχα μεγάλο άγχος. Όμως εκείνη μου έλεγε πρώτα τους στίχους και μετά τραγουδούσαμε μαζί» δήλωσε ο δημοφιλής κομμωτής στην εφημερίδα «Espresso».

Κατά τα άλλα, η παράσταση «Οι απελπισμένοι» έριξε αυλαία, ενώ ολοκληρώθηκαν επίσης και τα γυρίσματα του «Fab». Έτσι, αυτή την περίοδο ο Τρύφωνας ξεκουράζεται, χωρίς όμως να αφήνει λεπτό τις υποχρεώσεις του στο κομμωτήριο.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης