Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του sequel της ταινίας Sin City, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Frank Miller και του Robert Rodriguez. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2013.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα γυρίσματα της ταινίας, που φέρει τον τίτλο Frank Miller’s Sin City: A Dame To Kill For, θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Austin, ώστε να προλάβει να ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο έτος. Το φιλμ θα είναι και πάλι ασπρόμαυρο, ωστόσο θα γυριστεί με την τεχνολογία 3D.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κάστινγκ για τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους νέους ρόλους έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην πρώτη ταινία, θα εμφανιστούν και στο sequel.

Τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι μεταξύ των ηθοποιιών που θα επιστρέψουν στο sequel είναι και ο Mickey Rourke, ο χαρακτήρας του οποίου στο τέλος της πρώτης ταινίας σκοτώνεται.

Στο πρώτο Sin City πρωταγωνιστούσαν οι Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Owen, Rosario Dawson και Benicio Del Toro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης