Ένας από τους τραγουδιστές που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό The Voice είναι αναμφίβολα ο Παναγιώτης Μπουραντώνης.

Πρόκειται για έναν λαϊκό τραγουδιστή που είναι στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ήδη έχει εντυπωσιάσει για τις φωνητικές του ικανότητες, την εμφάνισή και τον χαρακτήρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης, κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι 24 ετών , είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και συνδυάζει ένα πακέτο που τον κάνει ένα από τα φαβορί του φετινού «The Voice».

Στο επεισόδιο της Τρίτης που ο Παναγιώτης ήταν νικητής του battle, ο Πάνος Μουζουράκης αποθέωσε τον παίκτη του λέγοντάς του: «Έχουμε έναν υπέροχο λαϊκό τραγουδιστή με μια ξεχωριστή χροιά η οποία ναι μεν θυμίζει ένα μείγμα όλων των αγαπημένων μας λαϊκών τραγουδιστών αλλά είναι ξεχωριστός και είναι δικός του και θα τον ακούτε σε λίγο καιρό στο ραδιόφωνο και θα λέτε: “Αααα, ο Παναγιώτης. Αυτός δεν ήταν στην ομάδα του Πάνου;” ή μάλλον εμένα θα με έχετε ξεχάσει τελείως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Μπουραντώνης εχει εργαστεί σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και έχει κάνει συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του χώρου.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του καταξιωμένου Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του και συμμετέχει στις εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Δείτε το video στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης